Uhm oké – Gucci brengt rubberen muiltjes uit en wij moeten even wennen

Het ziet ernaar uit dat rubber terugkomt in het straatbeeld. Waar we vroeger alleen rubber aan onze voeten droegen tijdens zwemles – hallo, lompe zwemschoenen – is het nu een waardig materiaal in de mode-industrie. Gucci bracht muiltjes uit die compleet van rubber gemaakt zijn en wij moeten nog even wennen aan deze look.

Gemak dient de mens. En wat dat betreft is dit nieuwe schoentje van Gucci een hele chille, je stapt er namelijk zo in. Geen gedoe met veters, ritsen of klittenband.

Dit zijn de nieuwe Gucci muiltjes gemaakt van rubber

Deze zomer paradeer je met een zomers Gucci schoentje aan je voet en waan je je weer helemaal in de 90’s toen dit soort schoentjes in waren. De schoentjes bestaan uit een rubberen zool met een hak van zes centimeter en een rubberen band met daarop het Gucci-logo.

De hakschoentjes zijn er in het roze, geel, zwart, blauw en crème. Voor €294 euries is dit retro muiltje van jou. Jep, dat is even slikken. Wat wel fijn is, is dat rubber bijna niet kan beschadigen. Zo weet je dat je lang plezier gaat hebben van je designer-aankoop.

Instagram is fan

Eerlijk is eerlijk, deze schoenen zijn perfect voor in de zomer en daarom is het niet gek dat ze vaak voorbijkomen op Instagram. Nu de temperaturen boven de 30 graden Celsius stijgen, is een luchtige instapper alles wat je wil. We spotten al meerdere vrouwen met dit schoeisel en het misstaat ze niet.

Combineer deze schoentjes met een zwierige jurk, zomers shortje of rokje met ruffles en je maakt deze zwemschoen-ish muiltjes in één klap fabulous. Wij geven toe: we moesten even wennen, maar op de juiste manier gestyled zijn deze sandalen best tof.

Ben jij van van 90’s schoenentrends? In dit artikel zetten we alle schoenen uit de nineties op een rijtje die deze zomer hun comeback maken.

HypeBae

Reageer op artikel:
Uhm oké – Gucci brengt rubberen muiltjes uit en wij moeten even wennen
Sluiten