Guy Talk aflevering 5: Afknappers

Guy Talk is weer terug, met een vers stel heren op de bank en een nieuwe stapel brandende vragen.

Wat zijn voor jullie de grootste afknappers? Waar moet een vrouw bij jou echt niet mee aankomen? En hoe denk je over nepnagels, nepwimpers of extensions?

Wie zijn de heren van dit seizoen? Even een introductie:

Mark en Ashwin – Zonder Bart. Bart moest zijn nichtje naar zwemles brengen (true story).
Kraantje Pappie en Jay Jay – Al jaren vrienden en moesten samen zwoegen in Expeditie Robinson. Kraantje ken je natuurlijk als rapper – zijn album Crane III is onlangs uitgekomen. Jay Jay werd bekend als presentator en programmamaker.
Dante Klein en Dastic – DJ en producer Dastic scoorde onlangs een hit met zijn single ‘Let Me Love You’ uit, DJ Dante Klein heeft ook net een nieuwe single gedropt, ‘Harder’ ft. HAILZ.
Twan en Dennis – Twan ken je nog uit het vorige seizoen van Guy Talk! Zijn maatje Dennis is personal trainer. Allebei leven ze voor gezondheid en trainen.
Floris en Yoeri – Maken samen het Amsterdamse nachtleven onveilig, houden van koken en vooral van eten. De ongekroonde koningen van de Nederlandse Instagram-story-wereld (@florisbenjamin en @caribbeanbeauty).
Nigel en Lars – Twee van de fitste boys van Amsterdam en allebei een beetje Instafamous door hun gezonde lifestyle. Nigel maakt veel vrouwen heet met zijn heerlijke recepten als Chef met Lef.

Reageer op artikel:
Guy Talk aflevering 5: Afknappers
Sluiten