Renée
Renée Love & Life 7 jan 2015

Guy Talk: Wanneer is het een bootycall?


 

Voor Guy Talk kruipen we een heel seizoen lang in het brein van mannen en vragen we hen het hemd van het lijf over prangende levenskwesties. Deze week: bootycalls. Want wanneer is iets een bootycall en hoe komt dit tot stand? Hoe maak je duidelijk dat de ander er verder niets van moet verwachten? De mannen vertellen eerlijk hun mening over bootycalls én wanneer je de deur weer uit mag (of moet).

Over de mannen
Wie zijn deze stoere sexy mannen nou eigenlijk? We present you:
Bart: Graphic designer en overall levensgenieter.
Ashwin (links) en Floris (rechts): Ook Ashwin is een held in het creëren van de mooiste graphic designs en Floris is freelancer.
Coen (links), Thierry (midden) en Onno: Coen studeerde Chinees en werkt nu bij een van de grootste vliegmaatschappijen ter wereld. Thierry ken je wellicht van het Amsterdamse Fat Kids Cake waar hij super toffe evenementen organiseert en Onno studeert nog. Leuk feitje: Coen en Onno zijn broers.
Mark: Online held en hoofdredacteur van Froot.nl.
Rutger: Yay, een oude bekende. Rutger ken je natuurlijk als dé tech expert van Nederland en oprichter van de succesvolle site Want.nl.
Jeroen, Raoul en Danny: Yay, nog meer oude bekenden. Ze hebben eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je ze niet kennen: Jeroen is pedagoog en masseur, Raoul is een big shot sales guy en Danny organiseert samen met twee andere mannen de vetste festivals onder de naam Next Monday’s Hangover.
Stijn (links) en Joris (rechts): Stijn is fulltime model en wisselt Amsterdam geregeld af met Milaan. Joris, beter bekend als Chuck, is model én een van de gezichten achter mannensite Manners.nl
Jorn (links) en Lars (rechts): Broers Jorn en Lars lanceren samen in 2016 een nieuwe lijn aan gezonde voedingsproducten.
Rob (links) en Ron (rechts): Wie kent ze niet? Het succesvolle duo achter GirlsLoveDJ’s en al jaren bekende gezichten in de dance industrie.

Meepraten over GuyTalk? Instagram, Tweet of Facebook ons met de hashtag #guytalknsmbl.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Guy Talk: Wanneer is het een bootycall?
Sluiten