Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 16 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Wow! Gwilym viel 45 kg af en is nu model voor David Beckham

Al eerder deelden we grote lichaamstransformaties, maar dit is toch wel een hele bijzondere. Nu is Gwilym C. Pugh een model, maar vijf jaar geleden zag hij er een stuk anders uit. Hij woog 127 kilo, werkte twaalf uur per dag en was aardig ongelukkig.

Gwilym C. Pugh

De 33-jarige Gwilym is model voor onder andere CQ Magazine en Diesel en heeft inmiddels 185.ooo volgers op Instagram. En da’s niet zo gek ook, als je het ons vraagt. Maar Gwylim heeft niet altijd zo’n knap koppie gehad.
Gwilym C Pugh

Vroeger en nu

Gwilym heeft er lang niet altijd zo uitgezien. Voordat hij besloot zijn leven om te gooien, werkte hij twaalf uur per dagen leed aan een behoorlijk overgewicht. Als je foto’s van de vroegere Gwylim ziet, is hij haast niet te herkennen:
Gwilym C Pugh
Bizar! Wat kunnen zoveel kg en een baard een groot verschil maken. Over zijn jaren met overgewicht heeft Gwilym zelf het volgende te zeggen: “At that time I was pretty overweight, working 12 hours a day, plagued with injuries which meant I couldn’t train at all. The business was doing okay, but I decided I needed to get my life in order and wanted to get healthy again.

Gwilym C Pugh

Toen Gwilym een paar jaar geleden met een een folkband begon, besloot hij zijn baard te laten groeien. Vervolgens begon hij met diëten, maar het grootste verschil kwam toen hij zijn onderneming stopzette. “It was the best thing for my health as I stopped sitting for nine to 10 hours a day.

David Beckham

Het balletje begon te rollen toen Gwilym gefotografeerd werd voor het boek ‘100 Beards’. Daarnaast werd hij gevraagd voor ‘The Red Hot Photography project’. Nu doet hij grote campagnes voor ‘Vans’, ‘Bud Light’, ‘Diesel’ en zelfs David Beckham. Hij werkte met David samen voor zijn ‘Haig Club Whiskey’ project en is een ambassadeur voor David’s nieuwe mannelijke verzorgingsmerk ‘House 99’. Over een goede carrièremove gesproken!

Gwilym C Pugh

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Wow! Gwilym viel 45 kg af en is nu model voor David Beckham
Sluiten