Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 20 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

WTF – Gwyneth Paltrow komt nu met een kaars wat ruikt naar haar orgasme

Het kan je vast niet zijn ontgaan dat Gwyneth Paltrow met haar lifestyle-merk Goop een heuse vaginakaars op de markt heeft gebracht. ‘This Smells Like My Vagina’ was – hoe gek ook – binnen no-time uitverkocht. Maar geen paniek, want ze komt nu met een nieuwe kaars. En deze variant ruikt naar – hou je vast – haar orgasme.

Yup. En nu vraag je je natuurlijk af hoe dat dan moet ruiken, zo’n orgasmekaars. Wij praten je bij.

Een orgasmekaars

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe geurkaars óf nog een leuk cadeautje zocht voor de housewarming van je bestie: stop met zoeken. Deze kaars wat ruikt naar het orgasme van Gwyneth Paltrow is hét perfecte item. Goed, voor je het aan gaat schaffen wil je natuurlijk eerst weten waar het naar ruikt. Want waar ruikt een orgasme überhaupt naar, laat staan die van Gwyneth?

Volgens de omschrijving ruikt de orgasmekaars ‘This Smells Like My Orgasm’ naar een mix van pompelmoes (niet te verwarren met flamoes), neroli, cassisbessen met buskruitthee en rozen. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je de kaars voor 75 dollar scoren via Goop.

Wees er snel bij

Dit is – as you may know – niet de eerste bijzondere kaars die Gwyneth op de markt brengt. Eerder kwam ze met een vaginakaars. Verrassend genoeg was de kaars binnen ruim een uur helemaal uitverkocht. Een tweede lading was ook zo weg.

Naar verwachting is de kaars wat naar orgasme ruikt ook zo uitverkocht. Wees er dus snel bij. Gelukkig kun je de kaars nu alvast pre-orderen. Vanaf 25 juni zullen alle orders worden verzonden.

Dan ben je nu natuurlijk nog op zoek naar dé tip om je kaas langer en mooier op te laten branden. Wij zijn de beroerdste niet en delen die graag met je. Hier vind je een aantal tips.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WTF – Gwyneth Paltrow komt nu met een kaars wat ruikt naar haar orgasme
Sluiten