Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 17 sep 2019

Dé haartrend van nu waar elk Instagram meisje mee wordt gespot – en dat wil jij ook

Hoewel de haartrend van haarclipjes al enige tijd gaande is – sinds de jaren ’90 om precies te zijn – mag je je helemaal uitleven in het najaar. Je hebt ongetwijfeld al wat parelschuifjes in huis gehaald maar dit najaar geldt: the bigger the beter. Elk Instagram meisje wordt gespot met deze haar trend en ook de grote modehuizen lieten dit niet aan hun neus voorbij gaan.

Als kind had je het liefst om elk vlechtje een andere kleur elastiekje zitten. Een limiet aan de hoeveelheid schuifjes in je haar bestond niet. Gelukkig is deze haar trend terug van weg geweest.

Dé haar trend van 2019

Leef je vooral lekker uit. Je kunt het zo gek niet bedenken of hang het maar in je haar.

1. Weg met de less is more regel

Want die regel gaat hier absoluut niet op. Je mag je haar volhangen met alle speldjes en sieraden die je in huis hebt. The bigger the beter. Deze trend is bij veel grote modehuizen op de catwalk gespot en wij snappen wel waarom. Je lijkt net een snoepje uit de snoepjeswinkel en even eerlijk, wie wil dat niet? Je kunt bij deze haar trend eindeloos combineren met kleuren en materialen.

2. Ingevlochten sjaals en bloemenkransjes

Zelf grote accessoires zoals sjaaltjes en bloemenkransen mag je eindeloos gebruiken. Tegenwoordig kun je sjaaltjes kopen met een scrunchie eraan zodat je hem makkelijk om je staart of knot knoopt. Als je handig bent met haar kun je er ook voor kiezen om bloemen of een sjaaltje door je eigen haar heen te vlechten. Super tof.

3. Ringetjes

Zo zie je er altijd uit om door een ringetje te halen. Deze accessoires kun je makkelijk in je haren vastknijpen als je daar bijvoorbeeld vlechtjes in maakt. Zo zie je er binnen no time festivalproof uit.

4. Kindercoupe

Als zelfs de fashionqueen onder de fashionqueens deze trend oppikt weet je zeker dat het een ding is. Chiara werd gespot met deze te schattige knotjes en kinderhaarspeldjes. Gelukkig is tegenwoordig niks te kinderachtig en kun ook jij hier mee over straat lopen.

5. Clipjes op een rij

Als jouw tweede naam Rupsje Nooitgenoeg is, is deze trend écht iets voor jou. Je kunt namelijk eindeloos veel haarclipjes in één pluk klemmen en dat ziet er fantastisch uit. Je hebt geen andere accessoires meer nodig om er toch gestyled uit te zien.

Wil je nog meer veranderen aan je coupe? Deze kapsels zouden jou zéker niet misstaan.

Reageer op artikel:
Dé haartrend van nu waar elk Instagram meisje mee wordt gespot – en dat wil jij ook
Sluiten