Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 11 feb 2020

Deze 4 kapsels gaan we in 2020 overal zien (van de catwalk tot bij ons buurmeisje)

In 2020 gaat het net even anders dan de voorgaande jaren en mag je radicaal de schaar in je lokken zetten. Kort haar is sexy en gaat het nieuwe modebeeld bepalen. Bel de kapper maar vast voor een afspraak want als je deze haar trends ziet, hoeven we je niet meer te overtuigen om voor ultra kort te gaan.

Verschillende celebs en modemeisjes gingen ons al voor met deze haar trends. Nu wordt het tijd om ook zelf aan de slag te gaan en van één van deze vier kapsels je nieuwe signature look te maken.

Dé haar trends van 2020

Dat retro weer terug is, moge duidelijk zijn. Hoe je dat rockt, zie je hier.

1. Een bob in combinatie met een fringe

Een bob is al jaren terug (van eigenlijk nooit weggeweest) en nu in combinatie met een pony – of beter gezegd fringe. Dit kapsel past bij heel veel gezichtsvormen en geeft je een volwassen uitstraling. Heel mooi met een blonde haarkleur, maar net zo opvallend met een warme bruine kleur.

De pony zien we overigens als fringe en dat wil zeggen dat er wat piekjes zijn geknipt voor je gezicht in plaats van een strakke rechte pony.

2. De korte (en dan ook echt korte) bob

Celeb crush Kaia Gerber ging ons al voor en wat ziet ze er sexy uit met dit kapsel. Niet normaal. Je krijgt gewoon spontaan zin om ook de schaar in je lokken te zetten. Doen! Je kunt deze korte bob ook nog met een accessoire vastzetten aan de zijkant of er helemaal voor gaan met een wetlook.

3. Retro kapsels

Retro kapsels gaan we in 2020 ook overal zien. Dat kan variëren van het knippen van laagjes in je haar tot retro krullen waar je oma’s spelden voor kunt gebruiken. Een grote krul aan de onderkant van je bob inzetten ziet er ook super sexy uit. Je creëert hiermee een speels effect in je haar en het geeft diepte waardoor verven voor een vermogen niet meer nodig is.

4. Kort en pittig in a good way

Ja hoor, zet de schaar (of tondeuse voor de echte dare devils) maar in je haar. In 2020 gaan we steeds vaker het écht korte kapsel zien. Reeds gespot op de catwalk, bij verschillende Fashion Weeks en ook bij de prachtige TyLynn Nguyen op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 4 kapsels gaan we in 2020 overal zien (van de catwalk tot bij ons buurmeisje)
Sluiten