Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 23 apr 2019

Met deze haaraccessoires is jouw kapsel helemaal zomerklaar

Afgelopen paasweekend kregen we al een heerlijk voorproefje van de zomer. Heel Nederland trok naar het terras, het strand of het park om optimaal te genieten van elk zonnestraaltje. Zomerjurkjes werden weer uit de kast getrokken (hallo melkflessen) en we zijn helemaal klaar voor de zomer. En bij een zomers lookje, hoort natuurlijk ook een zomers kapsel.

Haaraccessoires voor een luchtig kapsel

In de zomer houd je het liefste je haar uit je gezicht. En wat is daar ideaal voor? Inderdaad, haaraccessoires. We verzamelden zes stuks haaraccessoires voor een heerlijk zomers kapsel.

Haarsjaal – €11,49

Als er een item is waar we blij van worden, is het de haarsjaal. Dit jaar zul je ‘m veel voorbij zien komen, want hij is hartstikke ~*in*~. Gooi je haar in een losse, lage staart, flikker er een haarsjaal omheen en je bent helemaal Insta-ready.

haaraccessoires kapsel

Nog een sjaaltje maar dan anders – €9,49

Wil je een hoofddeksel dragen, maar liever geen hoed of pet? Dan is een hoofdsjaaltje het antwoord op alles. Perfect voor die luie dag waarop je haar wassen écht te veel werk was, of wanneer je eigenlijk die uitgroei bij had moeten werken, maar slapen belangrijker was. Snappen we helemaal.

haaraccessoires kapsel

Scrunchie – €2,99

Scrunchies maken van elk kapsel een feestje. Zeker als je zo’n ‘fuck it m’n haar zit toch niet’-dagje hebt (zoals wij elke dag) zijn scrunchies de uitkomst. Wij zijn vooral fan van de drolletje-bovenop-m’n-kop-look, of de ik-heb-het-helemaal-opgegeven-knot.

scrunchie haaraccessoires kapsel

Haarclipje – €5,95

Een 00’s trend die ineens weer de kop opduikt is het haarspeldje. Het iconische object zien we in alle soorten en maten verschijnen en van onderstaande gaat jouw fashionista-hart sowieso een tandje harder kloppen. Een panterprintje óp een haarclipje. Als dat geen fashion is…

haaraccessoires kapsel

Nog een haarclipje – €4,95

Om nog maar even in de clipjessferen te blijven, vind je hieronder nog een haarclipje. Of eigenlijk een haarschuifje. Want waarom clippen als je ook schuiven kan. Onderstaand exemplaar bevat kleine pareltjes voor dat chique edoch luchtige gevoel. Wat wil een mens nog meer.

haaraccessoires kapsel

Haarband – €24,95

Als je helemaal gestoord wordt van het haar in je gezicht, is een haarband de oplossing. Ook handig als je te lang in je nest bent blijven liggen en geen tijd meer hebt om je haar te wassen. Het geeft je kapsel een verzorgde uitstraling, al weet je dondersgoed dat niets minder waar is.

haaraccessoires kapsel

Diadeem – €19,95

Praktisch hetzelfde als een haarband, maar dan net anders. De diadeem; houdt je haar uit je gezicht sinds de dag dat je je kunt herinneren. Al sinds je kindertijd is dit object je redder in nood bij rondvliegende lokken. Eigenlijk verdient de diadeem veel meer credits dan-ie nu krijgt. Dus koop er anders gewoon lekker een hele stellage van.

haaraccessoires kapsel

Haaraccessoires geven je kapsel een upgrade en zorgen ervoor dat je haar uit je gezicht blijft. Als het zo’n zomer wordt als vorig jaar, kun je er vergif op innemen dat je géén haar in je gezicht of in je nek wilt hebben hangen. Thank us later. Doe je toch liever wat meer moeite voor een tof kapsel? Dan vind je hier de allermooiste (en stiekem tóch heel eenvoudige) haarstijlen voor het komende (festival)seizoen.

Reageer op artikel:
Met deze haaraccessoires is jouw kapsel helemaal zomerklaar
Sluiten