Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 10 jun 2019

De haaraccessoires van ZARA gaan helemaal viral en we snappen wel waarom

De zomer komt eraan en dat betekent voor veel mensen dat de garderobe een upgrade krijgt. Ben jij alweer door je zuurverdiende centen heen (same), maar wil je er wel summer proof uitzien? Ren dan snel naar ZARA want deze viral haaraccessoires maken je zomer look helemaal af.

De accessoires voor in je haar kosten niet veel, maar maken je outfit wel instantly zomers. Op social media spot je menig influencer al met de leuke haarspeldjes en wij willen ze ook.

Viral haaraccessoires van ZARA

Als kind kregen we geen genoeg van glimmende en vrolijke haarspeldjes. Maar nu we volwassen zijn, grijpen we toch minder snel naar zo’n accessoire. Tot nu dan, want de over-de-top haaraccessoires zijn weer helemaal terug van weggeweest. Hoe groter, hoe beter en hoe glimmende hoe opvallender.

Gelukkig voor ons zijn ze dus weer in en hebben veel modemerken de trend groots aangepakt. Zo ook ZARA, want hier koop je de allermooiste haaraccessoires binnen de trend. Menig influencer hebben we al gespot op Instagram met de leuke haarspeldjes van de keten en wij zijn helemaal om.

De speldjes maken je kapsel binnen een handomdraai super fancy en maken een relatief simpele outfit helemaal stylish. En dat zonder dat het enige moeite kost. Waar we al helemaal blij van worden, is dat de haarspelden van ZARA maar €12,95 kost. Be right back, wij rennen even naar de stad.

viral haarspeldjes zara
viral haarspeldjes ZARA

Jani

Reageer op artikel:
De haaraccessoires van ZARA gaan helemaal viral en we snappen wel waarom
Sluiten