Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 5 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Op zoek naar een nieuwe haarkleur? Deze kleuren gaan we in de lente overal zien

Je zou het met de temperaturen van de afgelopen tijd bijna niet geloven, maar volgende maand begint de lente alweer. Dat betekent dat het weer tijd is om de boel overhoop te gooien. Thuis houd je de lenteschoonmaak, in je kast maak je ruimte voor een nieuwe garderobe en op je hoofd is het tijd voor een nieuw kapsel en een nieuwe haarkleur.

Haarkleuren die we deze lente gaan zien

Hoe ver weg de lente misschien ook nog mag lijken, het is nooit te vroeg om na te denken over een nieuw kapsel en haarkleur. Daarom zetten we zes vrolijke haarkleuren op een rijtje die zonder twijfel direct voor lentekriebels zullen zorgen.

1. Boterblond

Laten we rustig beginnen. Blond is natuurlijk altijd al een mooie klassieke kleur geweest. Waar we de haarkleur de afgelopen jaren voornamelijk assig zagen met zo min mogelijk geeltinten, mag het deze lente weer wat warmer. De natuurlijke blonde look maakt haar weg terug in het straatbeeld.

? @haileybaldwin #pearlsgirls #haileybaldwin #cutlersalon

1,367 Likes, 18 Comments – Ryan Pearl (@ryanpearl23) on Instagram: “? @haileybaldwin #pearlsgirls #haileybaldwin #cutlersalon”

2. Koperrood

Ben je na deze winter wel toe aan wat meer warmte? Ga dan eens voor een kopperrode kleur in je haar. Het is eens wat anders dan anders, maar valt alsnog mee in ‘heftigheid’. Let bij deze haarkleur wel goed op dat je de juiste tint bij je huidskleur gebruikt. Gelukkig zijn er veel varianten van deze kleur, waardoor er voor iedereen wel een mogelijkheid is om ‘m te rocken.

I should probably start wearing sunglasses outside… My sunglass collection is still available! @priverevaux

2.1m Likes, 8,661 Comments – Madelaine Petsch (@madelame) on Instagram: “I should probably start wearing sunglasses outside… My sunglass collection is still available!…”

3. Bruin met highlights

Heb je geen zin in een heel nieuw kapsel, of om je volledige haar te bleken? Snappen we. Dan volstaan een paar highlights in je bruine lokken deze lente gelukkig ook. Voor het mooiste resultaat vraag je aan je kapper om wat subtiele highlights rond je gezicht en in de punten van je haar, om de nadruk te leggen op de natuurlijke textuur van je haar.

Getting my hair colored tomorrow. Can you guys guess what color ? ???

11.4k Likes, 123 Comments – Lauren Lewis. (@laurenlewiss_) on Instagram: “Getting my hair colored tomorrow. Can you guys guess what color ? ???”

4. Pastelkleuren

Wie dacht dat we klaar waren met de heftige kleurtjes, heeft het mis. Juist komende lente is het perfecte moment om eens te experimenteren met pasteltinten. We schreven er al eerder over; roze haar is hot en deze lente is een mooi moment om eens toe te geven aan deze wilde tint.

?? @cheriemadeleine @redken @cutlersalon #pearlsgirls #pinkhair

908 Likes, 40 Comments – Ryan Pearl (@ryanpearl23) on Instagram: “?? @cheriemadeleine @redken @cutlersalon #pearlsgirls #pinkhair”

5. Donkere aanzet

Toch niet zo’n fan van de felle kleurtjes? Dan kun je het natuurlijk ook op safe spelen en voor de balayage-look gaan die in de 00’s zo populair was. Eerder schreven we er al over dat deze haartrend z’n weg terug heeft gevonden en deze lente gaan we ‘m weer vaker zien. Ons hoor je niet klagen want het ziet er niet alleen mooi uit, maar je hoeft ook nog eens minder vaak naar de kapper. Winnen.

Today for @madonna’s @mdnaskin ? Happy Monday angels ?

804 Likes, 38 Comments – Lia Liza (@lia.lizaa) on Instagram: “Today for @madonna’s @mdnaskin ? Happy Monday angels ?”

6. Donker-donker-donkerbruin

Als je je altijd al hebt afgevraagd hoe diepbruin haar je zou staan, is deze lente het moment. Wie een volledig donkerbruine coupe wat intens vindt, kan ervoor kiezen om highlights aan te brengen.

⚡️ @marianna_hewitt [email protected] #cashlawlesshair

1,060 Likes, 33 Comments – CASH (@cashlawlesshair) on Instagram: “⚡️ @marianna_hewitt [email protected] #cashlawlesshair”

Deze heerlijke haarkleur ga je volgend jaar overal zien

 

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Op zoek naar een nieuwe haarkleur? Deze kleuren gaan we in de lente overal zien
Sluiten