Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 14 apr 2020

9 haarkleuren die deze lente helemaal on trend zijn

Langzaam maar zeker kan je wintergaderobe plaatsmaken voor de lente variant. Dikke truien in donkere kleuren kunnen je kast uit, zomerse jurkjes en luchtige items kunnen erin. Ben je qua haarkleur ook op zoek naar een lenteproof colorway?

We got you. Dit zijn negen haarkleuren die we deze lente veel gaan zien. Tijd voor wat inspiratie.

Haarkleuren in de lente

Hoewel je nog even zult moeten wachten voor je weer naar de kapper kunt, is het nooit verkeerd om vast wat inspiratie op te doen. Van Queen B-inspired honingbruin tot opvallende pastelkleuren: deze lente zien we weer veel verschillende kapsels.

1. Cinnamon Ombré

Jessica Alba, Beyoncé, Lily Aldrigde, niet het minste lijstje vrouwen die deze haarkleur dragen. Tijd om het zelf ook te gaan proberen. Als je al bruin haar hebt zul je zien dat de plukjes ‘cinnamon‘ direct voor een hele andere look zorgen. Het voegt dimensie toe aan je haar en laat het er glanzender en voller uitzien.

2. Mushroom Blonde

Hoewel je bij de zomer misschien sneller overweegt om te kiezen voor een warmere kleur, geeft een koelere kleur een hele leuke look. ‘Mushroom Blonde’ is dé kleur deze lente. Ook fijn: je kunt deze haarkleur heel makkelijk onderhouden, extra fijn in de zomer.

3. Warm Peach

Ben je fan van de paselroze-haartrend? Dan is de haarkleur ‘Warm Peach’ misschien wel iets voor jou. Deze pastelkleurige haarkleur zorgt voor iets meer diepte dan de pastelroze variant, maar is net zo leuk.

4. Lavender Gray

Lavendelgrijs, heb je deze haarkleur al voorbij zien komen? If not, het is zeker een zoekopdracht op Instagram of Pinterest waard. Wedden dat je deze haarkleur ook wil na het zien van al die plaatjes? Bij deze haarkleur is de basis grijs met een subtiele lavendeltint. De hoeveelheid paars kan variëren van heel licht tot een soort ombre-look.

5. Golden Black

Als je donker haar van jezelf hebt – wat bijna tegen zwart aanhangt – is een gouden ondertoon een goeie optie. Meghan Markle draagt deze haarkleur, ook wel ‘Golden Black’ genoemd. Een paar babylights al verschil maken.

6. Strawberry Blonde

Zin om je blonde haren een touch up te geven? Ga dan voor de haarkleur ‘Strawberry Blonde’. Het is een mooie warme lichtrode kleur wat neigt naar blond – what’s in a name.

7. Dusty Blue

Heb je wel zin in een opvallend kleurtje? Dan is ‘Dusty Blue’ de haarkleur voor jou. Blauw is verkozen voor kleur van het jaar door Pantone, dus deze haarkleur past er helemaal bij.

8. Rooted Gold

Deze haarkleur komt als geroepen nu we in quarantaine zitten en niet naar de kapper kunnen. Heb je ‘last’ van uitgroei? No worries, het is helemaal in deze lente. Sterker nog, hoe donkerder je uitgroei, hoe meer trendy je erbij loopt.

Ander nieuws: de legging maakt een comeback deze lente en wij weten nog niet hoe we erover denken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
9 haarkleuren die deze lente helemaal on trend zijn
Sluiten