Rennen naar de kapper – Dit zijn de haarkleuren van najaar 2020

We zitten met ons hoofd nog in de zomer, maar weten dat het najaar eraan komt. En bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe coupe. Ook deze herfst zijn er weer genoeg prachtige haarkleuren die op duiken in het straatbeeld. Dit worden de haartrends van najaar 2020. Wij willen meteen naar de kapper. Nu.

We sloegen het bezoekje aan de kapper even overs tijdens de intelligente lockdown, maar daarom is het nu des te fijner om terug te keren in de stoel voor een nieuw kapsel. Maar voordat je dat doet, hebben wij hier nog wat inspiratie voor je.

Haarkleuren van najaar 2020

Dit zijn ze dan: dé haartrends van herfst 2020.

1. Bronde

De naam verraadt het al: dit is een mix tussen blond en bruin haar. Perfect voor de mensen die niet kunnen kiezen. Of voor vrouwen die al heel lang blonder haar willen, maar het niet aandurven.

2. Uitgegroeide Balayage

Ja dat lees je goed, voor het eerst is uitgroei een trend. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet een lijnrechte uitgroei, maar het feit dat je haar bij de aanzet iets donkerder is.

3. Koper-brons

Warme tinten mogen weer. Haar hoeft niet meer koel en assig te zijn, maar mag juist warmte uitstralen. Wij zijn verliefd op deze prachtige tint.

4. Chocolate Fade

Deze kleur klinkt hemels. Chocolade bruin haar dat bij de roots een paar tintjes donkerder is. Shay Mitchell rockt dit kapsel al jaren.

5. Chunky Highlights

Deze TikTok-trend waait nog niet over, ook dit najaar zijn chunky highlights de trend. Gevalletje you love it or you hate it.

6. Jet Black

Alleen al door de naam willen wij ons haar Jet Black verven. Hair that matches your soul. 

7. Grey Green

Jep, deze hebben we te danken aan Billie Eilish. Waar we vroeger bang waren dat ons haar groen werd door chloorwater, betalen we er nu grof geld voor bij de kapper. And we love it.

8. Cherry red

Mooi rood is niet lelijk, dat bewijst deze haarkleur maar weer. Je hebt er een beetje lef voor nodig, maar dan heb je wel een knaller van een haarkleur.

Dít is de populairste ‘gedurfde’ haarkleur deze zomer

Reageer op artikel:
Rennen naar de kapper – Dit zijn de haarkleuren van najaar 2020
Sluiten