Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 6 dec 2018

Laten we even een momentje nemen om de mooiste haarstijl OOIT te aanbidden

Soms komen we op Instagram een pareltje tegen op gebied van haarinspiratie. Deze keer letterlijk, want de haarstijl van blogger Vanessa Hong zit vol met parels en we willen meteen een afspraak bij de kapper maken om dit ook te fixen. Kijk en aanbidt.

Haarstijl met parels

Mocht je nog een kapsel voor de feestdagen zoeken, we got you. Want dat Instagram dé plek is om kledinginspiratie en haarinspiratie te zoeken, blijkt maar weer. We kwamen namelijk de prachtige haarstijl van blogger Vanessa Hong (@thehautepursuit) tegen en wow. Als dit geen look is voor de feestdagen waarmee je iedereen jaloers maakt, dan weten we het ook niet meer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Yook who’s ready for @chanelofficial #chanelmetiersdart #chanelinnyc??? Hair: @mischag makeup @meghannguy 💎💎💎

Een bericht gedeeld door Vanessa Hong (@thehautepursuit) op

De blogger had haar haar namelijk strak naar achter gestoken en versierd met tientallen glinsterende schelpjes en parels. Daarnaast droeg ze een enorme parelketting waarmee ze haar fancy haarstijl extra benadrukte.

Dit bericht bekijken op Instagram

Full 360 of my hair lewk from last night by @mischag 💎💎💎 @chanelofficial #chanelmetiersdart #chanelinnyc

Een bericht gedeeld door Vanessa Hong (@thehautepursuit) op

Zo maak je het

Vanessa’s haarstylist Mischa G legt uit hoe de haarstijl tot stand kwam. Het was slechts een paar uur voordat Vanessa Chanels Metier d’arts Show ging bekijken in het Met Museum in New York dat ze Mischa berichtte. Mischa vertelt: “[Hong] sent me a few images of a braided bun and a ponytail with scattered jewels. She was wearing a HUGE pearl and crystal necklace so I decided on pearls accented in silver and small tear drop and round crystals.”

Als je denkt dat de parels en schelpjes in de haren van de blogger belachelijk duur zijn, dan heb je het mis. Deze zijn namelijk last minute nog ergens opgepikt door de haarstylist. Ze legt uit: “I rushed to my favorite bead and findings store and in about 30 minutes glued 64 jewels to a variety of hair pins based on the weight of the jewel. I wanted an organized but random arrangement of jewels.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Next-level frowing @chanelofficial literally sitting on Egyptian ruins at the MET – just wow!!!!! Ph: @alice_gao 🖤🖤🖤 more in stories

Een bericht gedeeld door Vanessa Hong (@thehautepursuit) op

Vanwege de vele schelpjes en parels in het kapsel, stelde Vanessa voor om het haar zelf ook in een soort schelpvorm op te steken. Vervolgens is het haar mega smooth gemaakt met een belachelijke hoeveelheid haarlak. Wij weten wel hoe we onze haren op gaan steken met Kerst.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

16 x de mooiste haarstijlen voor de feestdagen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
Laten we even een momentje nemen om de mooiste haarstijl OOIT te aanbidden
Sluiten