Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 7 jan 2020

Wil je een kapsel voor het nieuwe jaar? Blauw en blond haar à la Elsa neemt Instagram over

Het spijt ons dat we dit nieuws moeten brengen, maar de winter is nog volop bezig. Sterker nog, de winter duurt nog even en dat betekent dat dit het perfecte moment is om een winter proof kapsel te nemen. Heb je inspiratie nodig? Dit ijsblonde kapsel à la Elsa van Frozen is razendpopulair.

Een beetje blond en een beetje blauw en je hebt het perfecte kapsel voor de winter. Wij vertellen je hoe je deze haarstijl voor elkaar krijgt.

Kapsel voor de winter

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we ook massaal een nieuw kapsel willen. Weet je nog niet helemaal wat je wil, maar wil je nog wel in winterse sferen blijven? Dan is een Frozen-Kapsel misschien wel helemaal jouw ding. Er is namelijk een nieuwe haartrend opgedoken op Instagram die geïnspireerd is door het kapsel van Elsa in de film Frozen.

De haarkleur van dit trendy kapsel is een combinatie van koel blond en ijzig blauw en is perfect voor deze koude tijd van het jaar. Hoe je het precies wil insteken is aan jou, want je kan aardig variaties maken.

De meest populaire manier om deze look te krijgen is door een ombré en balayage te laten zetten. Een andere manier om deze look te creëren is door het zetten van subtiele blauwe highlights. Waar je ook voor kiest, het staat sowieso fantastisch.

Blond en blauw haar

Ook haarstyliste Ashley Gamble is fan van de haartrend. “It’s like a dusting of frost has settled on the tips of the strands, but despite the cold colours, the faded turquoise and lightest of alabaster marble blonde is so touchable and when styled into gentle waves it gives lots of body and movement like Elsa’s voluminous locks,” vertelt ze.

Ben je niet blessed met enorm blond haar? Zorg er dan voor dat je je haar zo blond mogelijk verft (maar let wel op de kwaliteit van je haar). Op die manier pakken de licht blauwe kleuren het best. Wij zijn helemaal fan van deze stijl. En heb je moeite met de kosten van de kapper? Let it go.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Pretty52

Reageer op artikel:
Wil je een kapsel voor het nieuwe jaar? Blauw en blond haar à la Elsa neemt Instagram over
Sluiten