Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 13 sep 2020

Next level vlechten: crochet plaited haar is de nieuwste trend van 2020 en wij zijn groot fan

Was jij als kind al blij als je twee strak ingevlochten vlechten op je hoofd had zitten? Jarenlang oefende jouw moeder hierop zodat er geen plukje meer uit je vlechten kon ontsnappen. Tijd om jouw eigen vlecht-skills eens te testen want crochet plaited haar is de nieuwste haartrend van 2020.

Gelukkig heb jij vroeger veel gevlochten. Zo kun je uren bezig zijn met het maken van gevlochten armbandjes in alle mogelijke kleurencombinaties. Hopelijk ben je dat nog niet verleerd want deze nieuwe haarstijl vereist redelijk wat oefening.. en geduld.

Dit ingevlochten kapsel is de nieuwste haar trend

Soms lijkt het wel alsof je voor elke nieuwe haartrend een pro moet zijn. Nou, dit is er zo een maar van een beetje uitdaging ben jij natuurlijk niet vies. Handig is namelijk wel dat er op deze Instagram-pagina allerlei handige tutorials te vinden zijn zodat jij de haarstijl natuurlijk ook zelf kunt proberen.

Want damn, crochet plaited haar willen we allemaal. Hoewel, dit eerste voorbeeld lijkt ons wel redelijk onmogelijk.

Kleurencombinaties

Deze nieuwe haartrend krijgt nog een beetje extra dimensie wanneer er verschillende haarkleuren door elkaar worden gevlochten. Wat dacht je van deze paars met blauwe combinatie? Overigens moet je haar behoorlijk glad en stijl zijn om het op deze manier te kunnen invlechten.

Tutorials over deze haarstijl

Wil jij dit ook proberen? Bekijk dan de video’s op haar Instagram-pagina. Hierin legt ze stap voor stap uit hoe ze vlecht. Dit doet ze op vier verschillende manieren en deze vier technieken komen allemaal samen in deze creaties. Zo lijkt deze haarstijl erg ingewikkeld maar valt het (ja, geloof ons) gelukkig mee met de moeilijkheidsgraad. Tip: spray wat droogshampoo op het haar zodat het stugger wordt en beter blijft zitten tijdens het vlechten.

Toch te ingewikkeld voor jou? Nah, zelf je haren vlechten is makkelijker dan je denkt. Wij laten je 5 easy tutorials zien.

Reageer op artikel:
Next level vlechten: crochet plaited haar is de nieuwste trend van 2020 en wij zijn groot fan
Sluiten