Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 17 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Van het matje tot de bob: dit zijn de kapsels die deze herfst domineren

Wollen truien, chunky boots en een pumpkin spice latte: de herfst is begonnen. En dat betekent niet alleen een verandering van je garderobe, ook je haar moet eraan geloven. En omdat we natuurlijk wel in de mode willen zijn, is het belangrijk om de haartrends voor deze herfst eens op een rijtje te zetten.

Veel laagjes, lowlights en fringes staan op het menu. Wij delen de belangrijkste haartrends voor dit najaar.

1. The Shag

Als er een kapsel is dat dit najaar on trend is, is dat wel the shag. Het shag-kapsel uit de jaren 70 werkt op lang en kort haar, waardoor het veelzijdig is. Het kapsel heeft meerdere lagen, ziet er trendy uit en is heel makkelijk te onderhouden (dat wil je). De lagen zorgen voor volume, dus alleen wat zoutspray erin en je bent ready to go.

2. Bold Fringe

Wederom een kapsel dat erg groot gaat worden deze herfst: de fringe. Dit is een snelle manier om een verandering in je haar aan te brengen. Ga voor de look van Brigitte Bardot in de jaren 60 die je gezicht nog steeds mooi laat uitkomen.

3. Scherpe Bob

Lange bobs waren een ding afgelopen zomer, maar de herfst staat vooral in het teken van de scherpe bob. Dit kapsel wordt geknipt ter hoogte van de kaaklijn waardoor je gezicht tot zijn recht komt. Maak het af met een pony en je bent klaar voor de herfst.

4. Pixie Cut

De pixie cut maakte afgelopen jaar al haar intrede en is voor deze herfst weer het perfecte kapsel. Weinig onderhoud, veel volume en een retro-look: wat wil je nog meer?

5. De klassieke Collarbone Cut

Een klassiek kapsel voor iedereen die niet voor kort haar wil gaan deze herfst. Dit kapsel wordt geknipt tot sleutelbeenhoogte en is het mooist als het op een lengte wordt geknipt. Wil je toch wat meer volume in je haar? Ga dan voor een paar lagen. Je kunt dit kapsel ook wel zien als een lange bob die scherp geknipt is. Ga voor stijl of voor krullen, gegarandeerd succes.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van het matje tot de bob: dit zijn de kapsels die deze herfst domineren
Sluiten