Wil je – Dit zijn de haartrends van dit najaar geïnspireerd op jouw favoriete herfstdrankje

Het is najaar en dat betekent twee dingen: iedereen drinkt Pumpkin Spice Lattes en alle vrouwen willen hun haar verven. Er zijn dit najaar een aantal haartrends, waaronder drie mooie kleuren geïnspireerd op jouw favoriete herfstdrankjes.

Als je de namem hoort dan denk je dat we het over de drankjes van Starbucks hebben, maar het gaat hier echt over de haarkleuren van dit najaar.

Dit zijn de haartrends van dit najaar geïnspireerd op jouw favoriete herfstdrankje

Het is het seizoen van de chunky boots, coltruien en oversized jassen, maar jouw look is niet compleet zonder herfstig kapsel. Wedden dat jij na dit artikel meteen je kapper belt?

1. Maple Spice

Alle blondines rouwen nu om het einde van de zomer, want de dagen van natuurlijke blondering zijn voorbij. De zon licht je lokken niet meer op en daarom is het tijd voor een andere tint. Wij stellen je graag voor de haarkleur Maple Spice. Jep, Ahornsiroop.

Maple Spice bevat meerdere kleuren en is het ideale kapsel om je geblondeerde haren wat rust te geven. Grote kans dat jouw platina lokken even moeten bijkomen van de uitdrogende zomer. Het Maple Spice kapsel bevat hints van kaneel, gember en kruidnagel. Met deze warme look ben je ready voor het najaar.

2. Hot Chocolate

Tijdens de koude maanden komt donker haar vaak vocht te kort, waardoor het er duf en levenloos uitziet. Een romige warme chocolademelk is precies wat je nodig hebt, in je haar dan. Het geeft je donkere lokken een glossy update.

Vraag je haarstylist om een glansbehandeling en eventueel wat lichte, warme highlights. Uiteindelijk ziet jouw coupe eruit als een creamy kop chocolademelk.

3. Pumpkin Spice

Voor de echte dare devils is er de Pumpkin Spice coupe. Tijdens de herfst kleuren de blaadjes van de bomen oranje, dus waarom jouw lokken niet? Wij zijn fan van het Pumpkin Spice kapsel.

Deze haartrend richt zich op koperkleuring haar, met hints van oranje en vuurrood. Het is een drie-dimensionaal kapsel, waardoor je haar dikker lijkt.

Glamour UK

Reageer op artikel:
Wil je – Dit zijn de haartrends van dit najaar geïnspireerd op jouw favoriete herfstdrankje
Sluiten