Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 29 nov 2020

Love it – Deze haartrends uit de jaren 90 maken deze winter een enorme comeback

De mode uit de jaren negentig leeft dit jaar opnieuw op en dan mogen de bijpassende haartrends natuurlijk niet ontbreken. Trends komen en gaan, maar het lijkt erop dat de haartrends uit de nineties nog wel even blijven hangen. Wij zetten de tofste hairdo’s voor jou op een rijtje.

Van trendy kapsels tot populaire haarkleuren: deze haartrends wil je ze zelf uitproberen – al is het maar om in huis rond te hangen.

Haartrends uit de jaren negentig

Winter hoeft niet saai te zijn en dat bewijzen deze haartrends uit de jaren negentig wel. Ze zijn allemaal terug van weggeweest, maar gaan nog een stapje verder. Dankzij deze zeven kapsels hoef jij je haar niet meer te verstoppen.

1. Bronde

Als je niet kunt kiezen tussen blond haar of bruine lokken, dan ga je gewoon voor allebei: bronde. Deze haarkleur werd al eerder in de zomer geïntroduceerd, maar ook in de winter wordt de kleur een grote hit. Je hoeft de kleur niet vaak bij te werken (pluspunt) en het is makkelijk te onderhouden. Winning.

2. Koper

Ook één van onze favoriete haartrends voor de winter van 2020: koperkleur. Koper geeft meteen een chic en speciaal gevoel. Helemaal on trend in de winter van 2020 en 2021.

3. Face framing

Deze nineties haartrend vereist slechts twee kleine vlechten aan beiden kanten van je gezicht. Perfect voor tijdens je zoom meetings of als je even het haar uit je gezicht wilt hebben. Gebruik een haarlak voor wat meer textuur.

4. Donkere aanzet

Een andere haartrend die een grote comeback maakt is de donkere aanzet, die we al gespot hebben bij Dua Lipa en Billie Eilish. De color blocking look is inmiddels niet weg te denken.

5. Haarklemmen

Gigantische haarklemmen zijn nu bijna net zo populair als vroeger. Alleen is het tegenwoordig niet zo perfect gedraaid en wordt het meer een rommelig knotje. Het is de perfecte go-to look voor als je haast hebt.

6. Gladde lagen

Een ander variant van de face framing: gladde lagen. De nineties haartrend heeft een grote comeback gemaakt en dankzij de veelzijdigheid van de stijl gaat het nergens heen. Draag deze lagen los om je gezicht of stop ze achter je oor voor een moeiteloze look die perfect is voor de winter.

7. Bandana’s

De bandana’s maakten al eerder een comeback dit jaar en ze zijn nog lang niet klaar om weg te gaan. Zijden stof helpt je haar om vocht vast te houden en kan klitten helpen verminderen, wat erg nodig is tijdens de droge wintermaanden.

Reageer op artikel:
Love it – Deze haartrends uit de jaren 90 maken deze winter een enorme comeback
Sluiten