Kelly Kulk
Kelly Kulk Love & Life 14 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Haat jij de zomer juist? Dan zijn dit vast en zeker dé 6 redenen

Begrijp ons niet verkeerd, we zijn blij dat het zonnetje steeds vaker tevoorschijn komt en we na maanden kou weer bijna zonder jas naar buiten kunnen. Maar zeker niet iedereen is fan.

Sommige mensen haten de zomer zo erg, dat ze liever zouden willen dat het altijd winter was. Enigszins te begrijpen, wanneer we naar onderstaande redenen kijken. Voor ons zullen zweetdruppels echter altijd boven ijskoude sneeuwvlokjes staan, hoe smerig ze ook zijn.

1. Insecten
Muggen, wespen en andere insecten zijn rond deze tijd van het jaar weer overal te vinden. Je raam ‘s nachts opengooien voor afkoeling is bijna onmogelijk. Double trouble.

2. Stinkende geurtjes
Door de warmte lijkt het wel alsof alle geurtjes extra versterkt worden. Je baalt enorm van de momenten dat je geen fiets bij de hand hebt, omdat je nu al weet hoe erg die bus of metro gaat stinken. Laat staan, de vuilniszak die iets te lang op straat blijft liggen.

3. Zweet
Heel veel zweet. Het maakt niet uit wat je aan hebt in de volle zon – of zelfs schaduw – je zweet hoe dan ook als een otter. Om nog niet eens over het zweet van anderen te beginnen.

4. Verbranden
De kans dat je verbrandt is groot, hoe goed je jezelf ook insmeert. Daarom vermijd je liever de zon en ben je meer in de schaduw of binnen te vinden.

5. Scheren
Elke dag tot regelmatig scheren kan een vermoeiende klus zijn. Iets waar we in de winter geen seconde aan hoeven te denken. Jep, soms denken we er iets te lang niet aan…

6. Benauwdheid
Door de klamme lucht is er geen mogelijkheid om je haar mooi in model te houden zonder dat het gaat pluizen. Ook make-up is met de hitte lastig.

Wat ben jij? Team Zomer of Team Winter?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Haat jij de zomer juist? Dan zijn dit vast en zeker dé 6 redenen
Sluiten