Renée
Renée Entertainment 12 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

8 compleet oninteressante feitjes over Hailey Baldwin die je wél wil weten

Natuurlijk ken je Hailey Baldwin omdat ze weleens aan de zijde van Justin Bieber pronkte. Maar nu hij officieel op één knie is gegaan en ze van plan zijn om in het huwelijksbootje te stappen, is het wel zo leuk om het jonge model beter te leren kennen. Daarom presenteert NSMBL je bij dezen acht compleet oninteressante feiten die je waarschijnlijk wel gewoon wil weten. Komen ze.

Feiten over Hailey Baldwin

Die awkward eerste ontmoeting was voor de Biebs geen reden om jaren later van Hailey zijn vrouw te willen maken. Hoewel hij denkt dat hij haar al goed genoeg kent om te trouwen, hebben wij nog wat bijles nodig. Dus hierbij acht feiten over Mrs. Soon To Be Bieber.

Hailey Baldwin heeft 19 tatoeages

NEGENTIEN. Wij moeten nog flink wat bezoekjes aan de tattoo shop brengen om dat getal te evenaren.

Ze is ontzettend goed met haar mond

En nee, daarmee doelen we niet op haar orale vaardigheden. Kijk maar:

crackin open Coronas on @fallontonight hahaha. Thanks for having me @jimmyfallon ?

598.9k Likes, 9,995 Comments – Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Instagram: “crackin open Coronas on @fallontonight hahaha. Thanks for having me @jimmyfallon ?”

Hailey doet haar best om méér te zijn dan een Baldwin

Met een vader (Stephen) en oom (Alec) in de showbizz is het onvermijdelijk dat Hailey flink van haar achternaam gebruik kan maken. Toch doet ze het liever op eigen houtje. “I want to do everything on my own without my name being a factor. I try to keep myself separate from it.”

Vergeet Justin, de celebrity crush van Hailey Baldwin is Ryan Gosling

We kunnen maar één ding zeggen: same, girl.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn blijkbaar verloofd op vakantie

Hailey is géén Trump-aanhanger zoals haar vader

Papa Stephen schuift niet onder stoelen of banken dat hij een aanhanger is van Donald Trump. Hailey is het daar absoluut niet mee eens en dat zorgde voor problemen. Ze vertelt: “It was a very big issue for me, but my dad’s still my dad. I would never let politics get in the way of family. It’s over now, and his opinions have changed with how everything’s now unfolding.”

Ze behoudt haar ranke figuur met gezond eten en boksen

Saai. Als model moet Hailey Baldwin natuurlijk fit zijn. Dat betekent dat ze gezond moet eten en sporten. Om haar lichaam zo strak te houden doet ze nu al een paar jaar aan boksen en dat kan ze iedereen aanraden.

Hailey lijkt niet ontzettend feministisch aangelegd

Oké, ze is 21. Maar Hailey is niet zo feministisch als Meghan Markle al op haar twaalfde was. In een relatie moet de man namelijk de eerste stap zetten als het aan haar ligt. Kom op Hails, natuurlijk is het fijn als een man op je afstapt. Maar we leven wel in 2018.

Het vermogen van Hailey Baldwin ligt al op een paar miljoen

Hoewel Hailey nog lang niet zo rijk is als Justin op zijn 21e, heeft ze toch lekker aan de weg getimmerd. Haar vermogen ligt om en nabij de 2,5 miljoen euro. Ka-ching.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
8 compleet oninteressante feitjes over Hailey Baldwin die je wél wil weten
Sluiten