Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 jan 2020

Wow – Hailey Baldwin had twijfels voordat ze besloot met Justin Bieber te trouwen

Het lijkt nog niet zo lang geleden dat Hailey Baldwin en Justin Bieber in het huwelijksbootje stapten. De prachtige ceremonie, alle celebrities en outfits (die jurk van Hailey) staan nog vers in ons geheugen gegrift. Toch had Hailey zo haar twijfels voordat ze met Justin Bieber trouwde.

In Justins nieuwe YouTube-serie vertelt Hailey dat ze twijfelde of het een goede keuze was om met Justin te trouwen.

Hailey Baldwin en Justin Bieber

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover: Hailey en Justin stonden voor het eerst in het openbaar op de rode loper. En niet zomaar, want het was de première van Justins YouTube-serie Seasons. Hoewel Justin en Hailey op de rode loper alleen oog voor elkaar hadden, bleek dat niet altijd vanzelfsprekend geweest te zijn.

In de nieuwe YouTube-serie vertelt Hailey dat ze zo haar twijfels had voordat ze gingen trouwen. En wat deed Hailey? Ze ging voor advies naar haar ouders, zoals het hoort. “I said this is the time you need to stop me from doing something crazy if you think this is a bad idea. But in my heart, I knew this is what I wanted to do.”

Seasons op YouTube

Misschien is het moeilijk voor te stellen dat je twijfelt over Justin, toch heeft Hailey er goed aan gedaan. Door hun eerdere break-up wilde ze zeker weten dat ze er goed aan deed om met hem te trouwen. “He’s the first person I ever had real feelings for. When things went south for a little bit and we went our separate ways, I just knew that no matter what the outcome was going to be, I knew that he was going to be somebody I loved for the rest of my life,” vertelt Hailey.

De YouTube-serie is gemaakt om fans een inkijkje te geven in Justins (en Haileys) leven. Vooral de afgelopen jaren, die gekenmerkt werden door moeilijke tijden, spelen een rol. De release van Seasons staat voor een nieuw begin voor Justin, net als zijn nieuwe album en single ‘Yummy’. Wij zijn fan, van zowel Justin als Hailey én vooral samen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Wow – Hailey Baldwin had twijfels voordat ze besloot met Justin Bieber te trouwen
Sluiten