Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 27 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Hailey Baldwin heeft een tweede nek-tattoo en wij zijn obsessed

Als je eenmaal besmet bent met het tattoo-virus kom je er nooit meer vanaf. Dat Justin Bieber de smaak te pakken heeft is te zien aan zijn lijf vol met grote plaatjes. De kersverse Mrs. Bieber houdt het liever wat minimalistischer. Hailey heeft nu opnieuw een tattoo in haar nek laten zetten en wij zijn obsessed.

Hailey’s favoriete tattoo artist

Dat Hailey niet vies is van een tatoeage hier en daar is bekend, ze heeft er maar liefst achttien. Stuk voor stuk zijn het kleine charmante tatts die je niet meteen ziet. Hailey is groot fan van celebrity tatoeëerder JonBoy en liet daar al haar tattoo’s zetten. JonBoy heeft menig celebrity voorzien van een klein kunstwerkje en staat bekent om zijn minimalistische stijl. Beroemdheden als Kendall Jenner en Bella Hadid lagen al eerder in de stoel van JonBoy.

Style&Grace

34.5k Likes, 300 Comments – c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Instagram: “Style&Grace”

Haileys nek-tattoo

De nieuwste aanwinst van Hailey is een klein diamantje in haar nek en wij balen dat wij zelf niet eerder op dit idee kwamen. Wederom heeft artiest JonBoy deze gezet en het eindresultaat schitterde op zijn Instagram-pagina.

? @haileybieber #jonboytattoo #jonboyxmoxy

22.2k Likes, 143 Comments – c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Instagram: “? @haileybieber #jonboytattoo #jonboyxmoxy”

 

Een nek-tattoo zien veel mensen als ‘heftig’, maar Hailey bewijst dat dit niet zo hoeft te zijn. Voor Hailey is dit niet haar eerste nek-tattoo. Naast dit schattige diamantje, heeft ze aan de andere kant van haar nek een kruisje. Ook gezet door JonBoy of course.

my favorite? @haileybaldwin ✝️ #faith #hillsongnyc #jonboytattoo ***JonBoyINVITE*** DM me if you wanna pull up to @hillsongnyc wit me 7:30pm at Hammerstein Ballroom. @carllentz bringin the ??? tonight #GodsPlan #GodisLove @hillsongnyc

11.1k Likes, 65 Comments – c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Instagram: “my favorite? @haileybaldwin ✝️ #faith #hillsongnyc #jonboytattoo ***JonBoyINVITE*** DM me if you…”

Hailey’s andere tattoos

Hailey is niet de moeilijkste in het zetten van tatoeages en heeft maar liefst achttien keer in de stoel gelegen. Benieuwd naar haar andere tattoos? Dit zijn er een paar uit de collectie van madame Bieber.

@voguemexico ?

521.1k Likes, 3,026 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “@voguemexico ?”

⏫ @haileybaldwin #REVOLVEfestival #jonboytattoo

19.9k Likes, 121 Comments – c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Instagram: “⏫ @haileybaldwin #REVOLVEfestival #jonboytattoo”

P R A Y on @haileybaldwin created by @kendalljenner tattooed by #jonboytattoo ? #hillsongnyc #11

13.3k Likes, 423 Comments – c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Instagram: “P R A Y on @haileybaldwin created by @kendalljenner tattooed by #jonboytattoo ? #hillsongnyc #11”

??gente?? #hillsongnyc #jonboytattoo

7,588 Likes, 299 Comments – c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Instagram: “??gente?? #hillsongnyc #jonboytattoo”

Love it – Dit wordt dé tattoo trend van 2019 volgens een expert

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hailey Baldwin heeft een tweede nek-tattoo en wij zijn obsessed
Sluiten