Hailey Bieber lanceert binnenkort waarschijnlijk haar eigen cosmeticabedrijf

Een nieuwe dag, een nieuwe celebrity die een eigen merk opricht. Na de lancering van Justin Biebers merk ‘Drew House’ lijkt het erop dat Hailey Bieber ook haar eigen bedrijf gaat beginnen. Ze heeft namelijk papierwerk ingeleverd om officieel eigenaresse te worden van de naam Bieber Beauty.

Hailey Biebers merk

Relaxen, niks doen en genieten van de miljoenen op hun bankrekening doen Justin en Hailey Bieber niet. De twee zijn allebei veel te ijverig en lijken keihard aan het werk te zijn om hun imperium uit te breiden. Zo heeft Justin de kledingindustrie betreed met zijn nieuwe merk en gaat Hailey nu de beauty industrie binnenwandelen.

Volgens TMZ heeft Hailey’s bedrijf namelijk de rechten aangevraagd voor de naam Bieber Beauty en wil ze onder die naam haar eigen make-uplijn of cosmeticalijn lanceren.

Geen verrassing

Dat de vrouw van Justin haar eigen cosmeticabedrijf wil starten, is geen verrassing. Het supermodel is nu namelijk al ambassadeur voor het merk bareMinerals. Daarnaast heeft ze ook al een keer samengewerkt met ModelCo. aan een make-uplijn. Als ze daadwerkelijk haar eigen bedrijf gaat starten, zal ze een markt betreden die op dit moment $532.000.000 waard is.

I’ve been loving the NEW @bareminerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick, the first clean water-based liquid foundation in a stick. Head to @bareminerals Instagram Stories for more! #StickWithClean #cleanbeauty

693.5k Likes, 4,878 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “I’ve been loving the NEW @bareminerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick, the first…”

In oktober vorig jaar registreerde Hailey de naam Hailey Bieber ook al om een kledinglijn te starten, maar die is er nooit gekomen. Of ze dat nog van plan is weten we niet zeker, maar TMZ beweert dat dit alleen maar bewijs is dat het supermodel een hele brede interesse heeft.

Op dit moment is de nettowaarde volgens Celebrity Net Worth maar liefst $2.000.000. Als de 22-jarige Hailey haar eigen cosmeticaberijf gaat starten, zal ze al snel nog veel meer waard zijn. You go girl.

HypeBae

Reageer op artikel:
Hailey Bieber lanceert binnenkort waarschijnlijk haar eigen cosmeticabedrijf
Sluiten