Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 26 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

Hailey Bieber onthult wat haar eerste en meest betekenisvolle tattoo is en de reden is sneaky

Dat Hailey Bieber een enorme fan is van tattoos is geen geheim. Inmiddels heeft ze een enorme verzameling aan tiny tattoos op haar lichaam. Ze heeft er meer dan twintig en sommige tattoos zijn zo klein dat je ze bijna niet ziet. In een recent interview onthult ze welke tattoo het meest voor haar betekent en waarom.

Hailey vertelt in het interview ook welke plekken ze bewaart voor speciale tatoeages.

Tattoos van Hailey Bieber

Wat ons betreft is Hailey Bieber inkspiration all over. De beauty lijkt elke tatoeage te kunnen hebben en is groot fan van de plaatjes op haar lichaam. In een recent interview met Popsugar onthult Hailey welke tatoeage het meest voor haar betekent. “I have my parents’ wedding date tattooed on me. That was the first tattoo I ever got, and I would say probably in terms of being meaningful, that would be the most meaningful one that I have,” vertelt Hailey.

Haar eerste en meest betekenisvolle tatoeage is dus de trouwdatum van haar ouders. De Romeinse cijfers “VI,” “X,” en “XC staan op de pols van haar linkerarm en refereren naar de datum 10 juni 1990. Hailey onthult dat de tattoo niet alleen een lief gebaar was, maar dat het een sneaky manier was om haar ouders niet boos te maken. “I figured they’d be less mad if it was an ode to them,” vertelt ze.

Ruimte bewaren

Hailey wil in de toekomst nog meer family tattoos toevoegen aan haar collectie, maar bewaart nu vooral ruimte. “There are so many more tattoos I know I want to do in life. Right now, I’m saving space to get something that has to do with my kids in the future,” vertelt ze.

Mocht je nog wat tattoo inspiratie nodig hebben, dan is Hailey de perfecte bron voor wat inkspiration. Wij delen haar mooiste tattoos zodat jij direct naar de tattoo shop kunt rennen voor je volgende plaatje.

1. g for Georgia

Deze tatoeage is een ode aan Georgia Veach, de dochter van Hollywood-pastoor Chad Veach. Zij is gediagnostiseerd met een zeldzame hersenziekte.

2. Matching

Hailey Baldwin en Kendall Jenner lieten in 2015 samen een gebroken hartje laten tatoeëren. Kendall ging voor wit en Hailey voor rood.

3. Een kleine ster

Dit kleine sterretje is een perfect begin voor iemand die zich wil storten in de tiny tattoos. Hailey liet hem zetten in 2016.

4. Pray

Na het woord “seek” in haar nek en de nummers “3:30” op haar rechterhand, die verwijzen naar de Bijbel, liet Hailey “pray” tatoeëren. Het design is gemaakt door Kendall Jenner.

5. Diamand

Diamonds are a girls best friend. Deze tatoeage past perfect bij Hailey en volgens sommigen heeft ze er zelfs de Oscars in 2019 voor geskipt.

6. Een mix van kleine tatoeages

De handen van Hailey zitten vol met de meeste tatoeages. Na de letter “B”, dat staat voor Bieber of Baldwin, heeft ze ook sterren, een halve maan en abstracte designs op haar handen.

7. Lover

Deze tattoo is natuurlijk voor haar lover Justin Bieber. In september bracht Hailey een bezoek aan celebrity tattoo artiest Dr. Woo for een mooie handgeschreven tattoo. Taylor Swift fans waren hier verbaasd over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hailey Bieber onthult wat haar eerste en meest betekenisvolle tattoo is en de reden is sneaky
Sluiten