Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber is weer thuis (én gezond) nadat ze donderdag een bloedprop in haar hersenen had

Afgelopen donderdag is Hailey Bieber enige tijd opgenomen geweest in het ziekenhuis. Hailey liet dat dit weekend weten op Instagram stories. Aan de ontbijttafel kreeg ze symptomen die exact leken op die van een beroerte. In het ziekenhuis werd later vastgesteld dat het ging om een bloedstolsel in haar hersenen.

Gelukkig is het met een sisser afgelopen voor Hailey Bieber en is ze inmiddels weer thuis én in goede gezondheid. Het model liet dit weekend op Instagram weten wat haar precies is overkomen.

Hailey Bieber naar het ziekenhuis

Hailey Bieber zat samen met Justin Bieber aan de ontbijttafel toen de symptomen begonnen. Alles leek erop dat Hailey last had van een beroerte. Ze werd direct naar het ziekenhuis gebracht voor uitgebreid onderzoek waar artsen een bloedprop in haar hersenen vaststelden. Hierdoor heeft ze een korte periode wat zuurstofgebrek gehad, maar gelukkig heeft haar lichaam het bloedpropje in haar hersenen zelf weer afgebroken. Hailey Bieber plaatste daarover de volgende indrukwekkende Instagram story dit weekend:

hailey bieber instagram stories
Instagram

Gelukkig is Hailey Bieber inmiddels weer thuis na deze angstaanjagende momenten voor haar en haar man Justin Bieber. Het model laat weten dat dit een van de engste momenten in haar leven was en dat ze ontzettend dankbaar is voor de artsen en verpleegsters die haar zo goed hebben geholpen toen ze in het ziekenhuis lag: ‘Although this was definitely one of the scariest moments I’ve ever been through, I’m home now and thankful to all the amazing doctors and nurses who took care of me!’

Verder bedankt ze iedereen voor de lieve zorgen: ‘Thank you to everyone who has reached out with well wishes and concern, and for all the support and love 🤍🤍 – Hailey’.

We hopen maar dat Hailey Bieber weer snel helemaal de oude is en dat ze nooit meer zo’n angstaanjagend moment hoeft door te maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.