Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber weet het zeker: een ‘glazed donut’ huid wordt de grootste beautytrend van 2022

Als het om beautytrends en fashion gaat, zijn er een paar mensen waar we eigenlijk alles instant van aannemen. Hailey knows all about fashion and beauty en kan ons dus ook vertellen wat haar favo beauty trend van 2022 is.

Dat beautytrends tegenwoordig van Instagram en TikTok afkomen, is voor niemand meer een geheim. En als Hailey Bieber iets op een van deze kanalen plaatst, weet je dat het viral gaat.

Hailey Bieber over dé beautytrend van 2022

Hailey postte onlangs deze foto op Instagram en daarop ziet ze er niet alleen va-va-voom uit, ze deelt ook nog een belangrijke beauty tip. Sterker nog, ze vraagt haar volgers vriendelijk de tip met anderen te delen.

‘glazed 🍩🍩 skin all 2022. Tell a friend.’

Glazed donut skin

Het hebben van een glazed donut skin lijkt letterlijk op die van een geglaceerde donut. Je weet wel, zo’n heerlijke plakkerige donut die uren later nog steeds tussen je kiezen zit. Hoe je zo’n glowy en glossy huid krijgt? Dat zit hem voornamelijk in je skincare routine en niet zozeer in het opdoen van glanzende make-up.

Een bijzonder goed gehydrateerde huid zou er in de ochtend lekker glanzend uit moeten zien. Dit bereik je voornamelijk door in de avond een rijke olie en moisturizer op je huid te smeren. Dit kan ‘s nachts lekker intrekken zodat jij de ochtend erna wakker wordt met net zo’n stralende en zachte huid. De producten zullen overigens wel zodanig ingetrokken zijn in de huid dat de gloss die je bij Hailey ziet niet erg realistisch is.

Het aanbrengen van exfoliant daarentegen kan voor een glazed donut skin zorgen. Verschillende exfolianten en moisturizers kun je gewoon in de ochtend aanbrengen voordat je je make-up opdoet. De glow zal dan een stuk langer zichtbaar zijn. Werkt het niet? Dan kun je altijd nog met je vingers wat lipgloss op je wangen aanbrengen: tadaa!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.