Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber moest huilen op de rode loper van het Met Gala 2021 en dit is waarom

De hele week ging het nergens anders over: het Met Gala 2021. Het prestigieuze modefeest vond afgelopen maandag plaats in New York City en had een hele reeks A-listers op de gastenlijst, waaronder Justin en Hailey Bieber. En hoewel het stel er prachtig uitzag, blijkt nu dat Hailey zich vreselijk voelde op de rode loper en zelfs moest huilen.

En dat heeft alles te maken met Selena Gomez.

Hailey Bieber moest huilen tijdens Met Gala

In een TikTok-video is te horen dat ‘Selenators’, de fans van Selena Gomez, de naam van Selena schreeuwen op. het moment dat Justin en Hailey Bieber op de rode loper verschijnen. Ook wordt er geroddeld over hoe ‘awkward’ het koppel is en dat Justin Bieber de hand van zijn vrouw Hailey niet vastpakt.

Vervolgens nam Irwin Baldwin, de nicht van Hailey Bieber, het voor de Biebers op door te zeggen dat ze nog nooit een stel heeft gezien dat ‘zo gelukkig en zo verliefd is’ en dat Hailey en Justin zich geen zorgen maken over de fans van Selena. Ze schreef, “they don’t care about them 😂.”

@biebervelli

DISGUSTING #justinbieber #haileybieber #jailey #metgala #fyp

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Toch lijkt niets minder waar en deed het Hailey Bieber wel degelijk pijn wat er tijdens het Met Gala gebeurde. In een andere TikTok-video zien we hoe Justin en Hailey naast elkaar staan op de rode loper en hij tegen haar fluistert, “I love you.” Hailey zit vervolgens aan haar ogen en moet duidelijk haar emoties onderdrukken. Justin schrikt en zegt vervolgens tegen haar, “Don’t cry, don’t cry.”

@returnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala

♬ original sound – Sam Arrow

Zonnebril

Vervolgens zien we hoe de assistent van Hailey Bieber komt aangelopen met een zonnebril, die ze op de rode loper ophoudt. Eerder vertelde ze in een video met behind-the-scenes beelden dat het een van haar lievelingsbrillen is. Wij vinden het nogal verdrietig voor Hailey en Justin.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.