Lovely – Hailey Bieber viert anniversary door een tattoo voor Justin te laten zetten

De magische bruiloft van Justin en Hailey Bieber was op 30 september alweer een jaar geleden. Die anniversary liet Hailey niet zomaar voorbijgaan. Ze vierde de dag door een tattoo voor Justin te laten zetten en dit is het schattigste ooit.

We herinneren ons de hemelse Off-White bruidsjurk van Hailey nog. Toen we de tekst ‘Till Death Do Us Part‘ zagen op de kanten sleep waren we verkocht. Wat een plaatje.

Hailey Bieber viert eerste anniversary door een tattoo voor Justin te zetten

En we hebben het hier over de anniversary van hun bruiloft, niet die van hun trouwdag. For your information: Justin en Hailey trouwden al in 2018, maar trouwden in 2019 voor de tweede keer. In 2019 deden ze dat middels een intieme en religieuze ceremonie. Dat was ook de dag waarop Hailey haar legendarische jurk droeg.

Veel beelden van deze bruiloft zijn er niet online verschenen. Al geeft Justins documentaire je wel een kijkje in deze bijzondere gebeurtenis. En aan zo’n bijzondere dag, hangt een bijzonder prijskaartje. Bronnen meldden dat de bruiloft van de Biebers meer dan $500.000 heeft gekost. Whoops.

We weten allemaal dat Hailey graag tattoos laat zetten, meestal bij Bang Bang Tattoo in New York. Hailey haar lijf zit onder de kleine, subtiele kunstwerkjes. Deze maand maakte ze weer een tripje naar New York om twee tatoeages aan haar collectie toe te voegen. Ze liet een ‘J’ zetten en het Portugese woord ‘Beleza‘.

Je begrijpt, de ‘J’ is een ode aan haar hubby Justin. Vanaf nu wordt ze voor altijd herinnerd aan haar liefde voor hem, want de tatoeage zit op een prominente plek. De shinet (letterlijk, want er staat een glinstering bij) op haar ringvinger. Is dit een soort permanente trouwring? Either way, wij zijn fan.

We geven toe, dit is een lieve tattoo. Het woord ‘Beleza‘ is Portugees voor ‘Beauty‘ en liet ze in haar nek zetten. Gedurfd, maar leuk.

TeenVogue

Reageer op artikel:
Lovely – Hailey Bieber viert anniversary door een tattoo voor Justin te laten zetten
Sluiten