Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 20 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Hailey Bieber is onherkenbaar met haar nieuwe bruine boblijn

Hailey Bieber heeft er geen moeite mee om haar haarstijl compleet te veranderen voor haar modellenwerk. Vorige week deelde ze een foto die van haar was gemaakt voor Interview Magazine. Op de foto is ze te zien met een korte, bruine boblijn en we herkennen haar amper terug.

Het lijkt erop dat het nieuwe kapsel van Hailey een pruik is, maar toch. We hopen dat ze de haarstijl wel ziet zitten want het staat haar fantastisch.

Hailey Baldwins nieuwe kapsel

Twijfel je of een korte, bruine boblijn iets voor jou is? Hailey Baldwin is hét bewijs dat het prachtig kan staan. Eerlijk is eerlijk, wij twijfelen ineens om onze blonde lokken in te ruilen voor deze exacte look.

Voor haar laatste photoshoot met Interview Magazine is het model dus voor een nieuw kapsel gegaan. Wat de reden voor de nieuwe haarkleur en lengte is weten we nog niet. Er is nog geen artikel of interview uitgebracht dat bij de fotoserie hoort. Wat in ieder geval zeker is, is dat het tijdschrift aan Hailey vroeg om voor een gedurfde look te gaan waardoor ze er als een compleet ander persoon uitziet.

Even als reminder, zo zag Haileys kapsel er voorheen uit.

:)

1.4m Likes, 42 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “:)”

En dit lieve mensen, is hoe het model er nu uitziet.

@interviewmag

256k Likes, 10 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “@interviewmag”

Op de website van Interview Magazine staan meer foto’s van de shoot en daar zien we Hailey weer met haar oude kapsel. Sterker nog, de vibe van de rest van de shoot lijkt meer op een auditie voor de nieuwe film van Grease.

We hopen stiekem dat ze het nieuwe, korte kapsel ook in het echt gaat rocken want één ding is zeker: ze kan het hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hailey Bieber is onherkenbaar met haar nieuwe bruine boblijn
Sluiten