Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 27 sep 2019

Hailey Biebers uitbundige vrijgezellenfeestje was vannacht en ja, we hebben foto’s

Hailey Baldwin Bieber en Justin Bieber zijn officieel al getrouwd, maar het grote feest heeft nog niet plaatsgevonden. De officiële bruiloft werd namelijk een hele tijd uitgesteld door de twee, maar daar lijkt verandering in te komen. Haileys vrijgezellenfeetje was vannacht en het zag er mega gezellig uit.

Hailey en Justin proberen zoveel mogelijk uit de spotlight te blijven, maar gisteren konden ze er niet omheen. De foto’s van het vrijgezellenfeestje werden meteen op social media gedeeld. Zoals verwacht zag het er hysterisch en geweldig uit. Waar was onze uitnodiging?

De bruiloft van Justin en Hailey Bieber

Hoewel Justin en Hailey Bieber al meer dan een jaar getrouwd zijn, willen ze hun huwelijksdag graag groots overdoen samen met hun vrienden en familie. Dat grote feest vindt volgens bronnen aankomende maandag eindelijk plaats in South Carolina. De Biebers zijn druk bezig met de voorbereidingen: Justin vraagt zijn fans om kledingadvies en Haileys vrijgezellenfeestje vond dus ook plaats.

Justin postte als grap een aantal smokings op Instagram en vroeg zijn volgers welke zij hem het liefst zien dragen. Hij stelde onder andere een pak met bananenprint, regenboogkleuren en verfspetters voor. De meeste Beliebers stemden voor de bananenprint.

Help me choose my tuxedo for the wedding here are two more options

No Description

Kelia Moniz via instagram stories: @justinbieber let the celebrations begin @haileybieber #haileybieber

1,626 Likes, 10 Comments – Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin) on Instagram: “Kelia Moniz via instagram stories: @justinbieber let the celebrations begin @haileybieber…”

Hailey Biebers vrijgezellenfeestje

Het supermodel vierde gisteren eindelijk uitbundig dat ze is getrouwd met Justin. Natuurlijk deed ze dat in stijl met haar beste vriendinnen, waaronder Kendall Jenner. Ook haar zusje Alaia was van de partij en zij postte een paar prachtige foto’s op Instagram.

Volgens The Daily Mail ging ze samen met haar squad langs bij verschillende clubs in Hollywood, waaronder de clubs Ysabel en Delilah. De groep is uiteraard gespot met flesjes in de vorm van penissen want ja, het blijft een vrijgezellenfeestje. Een bron van People vertelt dat Hailey de accessoires zelf heeft uitgekozen in een sekswinkel. “She was laughing as she picked up classic bachelorette suppliers, including phallic-shaped straws and sex toys,” vertelt de bron.

Hailey zag er natuurlijk uit om door een (trouw)ringetje te halen in een korte, witte jurk van het merk OH POLLY inclusief witte sluiter en de enorme trouwring. Gelukkig voor ons zijn er genoeg foto’s gedeeld op social media. Wij hebben ineens ook zin om een vrijgezellenfeestje te organiseren.

Kelia Moniz via Instagram stories #haileybieber

913 Likes, 4 Comments – Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin) on Instagram: “Kelia Moniz via Instagram stories #haileybieber”

Hailey via Instagram stories: tonight ? #haileybieber

2,185 Likes, 28 Comments – Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin) on Instagram: “Hailey via Instagram stories: tonight ? #haileybieber”

Let the games begin ????

10.1k Likes, 288 Comments – Alaia Baldwin Aronow (@alaiabaldwin) on Instagram: “Let the games begin ????”

Stylememaeve via instagram stories (deleted) My whole heart ?❤️ it’s happening in a few days omg can’t believe it @haileybieber you deserve the best #haileybieber

1,049 Likes, 7 Comments – Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin) on Instagram: “Stylememaeve via instagram stories (deleted) My whole heart ?❤️ it’s happening in a few days omg…”

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

GlamourANP/NSMBL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hailey Biebers uitbundige vrijgezellenfeestje was vannacht en ja, we hebben foto’s
Sluiten