Hailey Biebers nieuwe tattoo lijkt verdacht veel op een Taylor Swift reference

Hailey Bieber heeft weer een tatoeage laten zetten. In Hailey’s nek staat sinds deze week voor altijd het woord ‘Lover’ en dat levert flink wat reacties op bij haar fans. Het internet lijkt ervan overtuigd te zijn dat het een Taylor Swift reference is.

Hailey Biebers nieuwe tattoo

Tattoo-artiest van de sterren Doctor Woo, postte een foto van de tatoeage op zijn Instagram. “Love always wins”, schreef hij erbij. Al snel daarna begonnen fans te speculeren over de betekenis van de tattoo. Sommigen denken dat het een eerbetoon aan hubby Justin Bieber is. Anderen denken dat het iets te maken heeft met haar geloof. Net als Justin is het model namelijk erg religieus.

Waar fans vooral aan denken is dat het 22-jarige model een mega grote fan is van Taylor Swift. Taylor bracht namelijk onlangs haar nieuwe album genaamd, jawel, ‘Lover’ uit. Mocht de tattoo verwijzen naar de popzangeres, dan is dat opvallend.

Love always wins ✒️? @haileybieber #hideawayatsuitex #slimneedle

39.8k Likes, 270 Comments – Doctor Woo (@_dr_woo_) on Instagram: “Love always wins ✒️? @haileybieber #hideawayatsuitex #slimneedle”

Een Taylor swift reference?

Je kan je vast nog wel het hele ~drama~ rondom Taylor Swift, Scooter Braun en Justin Bieber herinneren. Taylor kon het niet waarderen dat haar voormalige manager zijn bedrijf heeft verkocht aan Scooter Braun, de man die haar samen met Justin Bieber voor schut zette op Instagram. Justin Bieber had op zijn beurt ook weer gereageerd op haar bericht en het werd een hele ruzie. Toen we de dus reacties van fans lazen die dachten dat de tattoo een Taylor reference is, waren we shook.

Maar goed. Hoewel het natuurijk mogelijk is dat het model fan is van de zangeres, zijn er ook talloze andere redenen waarom ze ‘lover’ heeft laten tatoeëren. De trouwdag van Hailey en Justin is bijvoorbeeld over een week, dus het zou ook heel goed een lieve tribute kunnen zijn naar haar man. Wij hebben in ieder geval geen idee, maar genieten volop van de speculaties die op internet voorbij komen.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Hailey Biebers nieuwe tattoo lijkt verdacht veel op een Taylor Swift reference
Sluiten