HUH?! In het aankomende seizoen van Modern Family is dit personage zwanger

Modern Family heeft blijkbaar bedacht het tiende seizoen vol met verrassingen te stoppen (ons hoor je niet klagen). Nadat we erachter kwamen dat de moeder van Claire en Mitchell en de ex-vrouw van Jay overlijdt, komt er ook een nieuw leven in de familie. Dit personage raakt namelijk zwanger. SPOILER ALERT!

Modern Family personage zwanger

Het tiende seizoen van Modern Family is in Amerika al op tv, dus we krijgen alle verrassingen in het seizoen hier ook al mee. We wisten dus al dat DeDe Pritchett in de serie overlijdt, maar nu is ook bekend dat er een nieuw leven voor in de plaats komt. Er is namelijk iemand zwanger.

Dit bericht bekijken op Instagram

Buckle up for tonight’s brand new episode of @abcmodernfam guys. It’s gonna be a BUMPY ride! #modernfamily @abcnetwork 9/8c pm

Een bericht gedeeld door Sarah Hyland (@sarahhyland) op

Gisteren deelde Sarah Hyland, die Haley Dunphy speelt, een foto op Instagram. In de caption stond het volgende: “Buckle up for tonight’s brand new episode of @abcmodernfam guys. It’s gonna be a BUMPY ride!” Hmm, ja toen wisten we eigenlijk al wel genoeg.

Haley Dunphy zwanger

En ja hoor, het is echt zo. Tijdens de aflevering die gisteravond op tv was in Amerika gaan Haley en Dylan naar een carnaval toe en zijn ze een beetje dom aan het bumperkleven. Helaas rijdt Dylan iets te hard tegen Haleys auto aan waardoor haar lippenstift in haar neus komt te zitten en ze naar het ziekenhuis moet.

Je raadt het al: hier komt ze erachter dat ze ineens heel snel volwassen moet gaan worden, want ze blijkt hartstikke zwanger te zijn.

Eerder deelde Sarah al meer hints dat er iets groots met haar personage zou gebeuren. Ze zei dat er een “bigger thing than death” aan zat te komen en zei: “It was a shock, that’s for sure.”

Het enige wat wij 100% zeker weten, is dat we niet kunnen wachten tot het hilarische en verrassende tiende seizoen van Modern Family in Nederland te zien is. Het belooft veel goeds.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Modern Family houdt binnenkort op, maar er komt misschien een spin-off

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


People

Reageer op artikel:
HUH?! In het aankomende seizoen van Modern Family is dit personage zwanger
Sluiten