5 Halloween activiteiten in Amsterdam die je niet wil missen

Nu we hét Halloween feestje van het jaar hebben gemist, moeten we op zoek gaan naar de beste alternatieven dicht bij huis. De komende dagen staan er nog genoeg enge feestjes en activiteiten op de planning in Amsterdam en deze vijf wil je in ieder geval niet missen.

1. Frankenstein in Paradiso

Op woensdag 31 oktober organiseert cult cinema LAB111 samen met Paradiso de Rocket Cinema Halloween special ‘Frankenstein’. De filmklassieker uit 1931 wordt gedraaid onder begeleiding van de live uitgevoerde soundtrack van dj Luxxx. Tickets kosten maar €5,- én er is een afterparty.

2. Techno Tribe Halloween special in de Sugar Factory

Dat je verkleed in de club staat, betekent natuurlijk niet meteen dat je andere muziek wil horen. Techno is perfect voor Halloween en de Sugar Factory heeft een speciale Halloween special op 30 oktober en de hele line-up kun je vinden op hun Facebookpagina. Oh ja, de toegang is gratis.

3. Latin Night in Club YOLO

You Only Live Once dus dan kun je maar beter Halloween vieren in stijl. Op 2 november wordt er een Dia de los Muertos feest gevierd in Club YOLO met Lolo Benzina. Serieus, daar wil je gewoon bij zijn. Je kunt ook nog eens een geldprijs winnen als je het beste kostuum draagt en die uitdaging durf jij wel aan te gaan, toch?! Verkleed komen is sowieso wel handig, want dan krijg je gratis toegang.

4. Halloween – The Butcher

Dacht jij dat je hier alleen komt om burgers te eten, echt niet. In ieder geval niet tijdens Halloween want als je na achten binnenkomt worden je de stuipen op het lijf gejaagd. Er is muziek en een dresscode: chic met een scary face. Degene met de engste look wint een flesje bubbels. Doe je het voor. Er is een gastenlijst en daar moet je voor bellen of SMS’en. Meer info vind je hier.

5. Halloween Escape Night

Hier moet je niet bang voor zijn aangelegd. Op 31 oktober wordt er een speciale Halloween editie in de Backspace Escape Rooms van Amsterdam georganiseerd. Dit zijn de camerabeelden van de deelnemers van vorig jaar, durf jij nog?


Info en tickets kun je hier vinden.

Geef jij je eigen Halloween feestje? Dan ben je vast nog op zoek naar de beste Halloween nummers:

De beste Halloween liedjes om alvast in de stemming te komen

Reageer op artikel:
5 Halloween activiteiten in Amsterdam die je niet wil missen
Sluiten