Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 2 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Trick or treat – Dit waren de halloweenkostuums van de Kardashian-Jenners, Hadids en Biebers

Afgelopen weekend was het Halloween. En hoewel het er dit jaar iets anders aan toe ging dan normaal (lees: geen gezellige huisfeestjes of Halloweenparty’s) was er in Hollywood genoeg ruimte voor wat verkleedpartijtjes. Je hoefde Instagram maar te openen en daar was Halloween.

Mocht je het compleet gemist hebben: niet getreurd. Wij delen de beste halloweenkostuums van onze favoriete celebrities.

1. Kim Kardashian als Carole Baskin

2020 stond in het teken van Tiger King, zo dacht ook Kim Kardashian erover. Afgelopen weekend zagen we haar en best friend Jonathan Cheban dan ook verkleed als Carole Baskin en Joe Exotic. Kims kinderen waren verkleed in – hoe kan het ook anders – tijgerkostuums.

2. Bella Hadid als Liechtenstein

Vorig jaar was ze verkleed als Fred Flinstone, dit jaar koos Bella Hadid voor Liechtenstein. Wat kunnen we ervan zeggen? Is er iets dat Bella Hadid niet staat?

3. Kylie Jenner als Power Ranger

Kylie Jenner is ook wel The Queen of Halloween, ieder jaar komt ze met de meest iconische outfits. Dit jaar koos ze – samen met haar vriendinnen – voor een groep Power Rangers.

4. Kendall Jenner als Pamela Anderson

Niet alleen Kylie Jenner, ook Kendall Jenner is een groot fan van Halloween. Afgelopen weekend vierde ze dan ook direct haar verjaardag, die op 3 november is. Ze verkleedde zich als Pamela Anderson en had ook nog een politieke boodschap voor haar volgers.

5. Kylie Jenner als King Cobra

Voor Kylie Jenner bleef het natuurlijk niet bij één outfit. Na haar voorkomen als Power Ranger, hees ze zich in een custom-made Mugler-kostuum.

6. Hailey Bieber en Justin Bieber als karakters uit Ratched

Natuurlijk waren ook The Biebers uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Kendall Jenner. Ze verkleedde zich als karakters uit Ratched. Tja, wat kunnen ze niet hebben?

7. Vanessa Hudgens als koningin

Vanessa Hudgens noemt zichzelf ‘The Queen of Halloween’ en kleedde zich er dit jaar ook naar.

8. Demi Lovato als griezel

Demi Lovato gaat ook ieder jaar all out met Halloween. Dit jaar had ze geen make-up artist en creëerde ze haar look volledig zelf. Wow.

9. Jennifer Lopez en Alex Rodriguez als Madonna en Bruce Springsteen

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez gooiden het dit jaar over een andere boeg. Ze verkleedde zich allebei als een karakter en volgers mochten raden wie ze waren. Vooral de outfit van Alex Rodriguez riep nog wat vragen op.

10. Chrissy Teigen en John Legend als Spiderman en ballerina

Chrissy Teigen en John Legend vierden Halloween dit jaar gewoon thuis als Spiderman en ballerina. Althans, we hopen dat het John Legend is in dat pak.

11. Gigi Hadid als game-player

Ook kersverse moeder Gigi Hadid deed mee aan Halloween. Ze kleedde zich in een catsuit als game-player en schreef in de caption: ‘Choose your player’

12. Bella Hadid als Poison Ivy

Bella Hadid kleedde zich niet alleen als Liechtenstein, ze droeg daarna ook een outfit van Poison Ivy. Poison Ivy is een fictief karakter uit Batman en werd gespeeld door Uma Thurman in 1997.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Trick or treat – Dit waren de halloweenkostuums van de Kardashian-Jenners, Hadids en Biebers
Sluiten