Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 8 okt 2020

8x toffe Halloween-looks om dit jaar de show te stelen op Instagram

Halloween is de perfecte kans om uit te pakken met make-up. Dit jaar zal het anders zijn dat je gewend bent, maar dat betekent niet dat de pret mag ontbreken.  Op Instagram wordt Halloween namelijk wat uitgebreider gevierd. Wij hebben de beste Halloween-looks voor jou verzameld, zodat jij de show kan stelen.

Voor deze make-uplooks heb je niet eens een kostuum nodig. Winning.

Halloween-looks

Halloween 2020 draait helemaal om Instagram en hier is alle inspiratie die je nodig hebt om die likes binnen te halen.

1. Maddy van Euphoria

Tijdens Euphoria hebben we van verschillende glitterachtige ooglooks mogen genieten, maar de meest iconische look was Maddy’s over the top eyeliner. Het mooie van deze look is dat je al herkenbaar bent zónder kostuum.

2. Joe exotic

Het voelt misschien als een miljoen jaar geleden, maar Tiger King kwam dit jaar uit. Voor deze Halloween-look kun je helemaal losgaan met het contouren. Om de look af te maken kun je een pruik toevoegen en een neppe wenkbrauwring.

3. Rain on me Ariana Grande

We snappen het als je geen zin hebt om helemaal uit te pakken, daarom is deze look van Ariana Grande perfect. Het enige wat je voor deze halloween-look nodig hebt is een glittermasker, wat oogschaduw, een hoge staart en you’re ready to go.

4. Shuri van Black Panther

We zijn fan van de look van Shuri uit Black Panther. Zie dit als een kans om de film on repeat te zetten, net zolang totdat je de looks van Shuri kunt na creëren.

5. Batwing eyeliner

Deze Halloween-look is ideaal als je niet echt plannen hebt, maar nog steeds wilt uitpakken. Het enige wat je nodig hebt is eyeliner en oranje oogschaduw. Je kunt zelf nog extra tinten toevoegen, it’s up to you.

6. Ursula

Als je echt wilt uitpakken, ga dan voor Ursula uit de Kleine Zeemeermin. Deze dare devil look is perfect als je een slechterik wilt spelen op Halloween.

7. Pennywise clown

Horrorfilm It is een paar jaar geleden uitgekomen, maar de angstaanjagende clown blijft op ons netvlies zitten. De griezelige clown-look is ideaal voor Halloween.

8. De Hulk

Het makkelijke aan deze Halloween-look is dat je genoeg hebt aan groene verf. Gebruik eyeliner om extra details te creëren en het lijkt net alsof je uit het stripboek komt.

Reageer op artikel:
8x toffe Halloween-looks om dit jaar de show te stelen op Instagram
Sluiten