Trick or treat? Dit snoep is jouw favoriet voor Halloween (volgens je sterrenbeeld)

Kostuums, creepy make-up, trick en treats. Een hoop redenen waarom we van Halloween houden. Maar het snoep is misschien toch wel het leukste aan dit feest. Er is geen Halloween zonder snoep. Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw favoriete Halloween-snoepje.

De sterren geven je het perfecte excuus om extra te genieten van jouw favoriete snoep, want Halloween is maar één keer in het jaar.

Jouw Halloween-snoepje volgens je sterrenbeeld

Zonder snoep geen Halloween, dat moge duidelijk zijn. Dit lijstje vertelt je welk Halloween-snoepje het beste bij jou past, volgens je sterrenbeeld.

1. Ram: Jawbreaker

Als een Ram ben jij heel erg zelfverzekerd en avontuurlijk, daarom is je snoepje net zo gewaagd als jij. Houd je niet in als het om dit pittige snoepje gaat, want je weet dat je lang aan dit snoepje gedacht hebt.

2. Stier: Reese’s Peanut Butter Cups

Je bent liefdevol en heel betrouwbaar, Stier. Jouw Halloween-snoepje waar je dan ook elk jaar voor gaat is Reese’s Peanut Butter Cups. Je kunt eindeloos genieten van deze grote beker snoep en je smaakpupillen ook. Jij vindt het geen probleem om hiervoor een bezoekje te brengen aan de Jamin.

3. Tweelingen: Nerds

Als een échte Tweelingen ben jij eigenzinnig, leuk, maar ook een tikkeltje nerdy. Jouw Halloween-snoepje waar je voor gaat is Nerds. Deze zoete balletjes zijn niet te weerstaan en je eet makkelijk een doosje leeg. De balletjes zijn verkrijgbaar bij de Jamin.

4. Kreeft: M&M’s

Jij bent waarschijnlijk the mom van je vriendengroepje, Kreeft. Dat maakt je zo liefdevol en georganiseerd en een geweldige friend. Daarom zijn de klassieke M&M’s jouw favoriete Halloween-snoepje. Én ze zijn perfect om te delen.

5. Leeuw: Twix

Jouw persoonlijkheid is meestal een mix van sensueel en creatief, Leeuw. Maar van tijd tot tijd kun je ook een beetje bazig zijn. De knapperige Twix reep is dan wat jij precies nodig hebt voor Halloween. Trakteer jezelf op zoveel chocolaatjes, want je verdient het.

6. Maagd: Zuurstok

Jij bent een beetje een perfectionist, Maagd. Daarom ga jij voor het meest klassieke Halloween-snoepje ooit, een zuurstok. Ze zijn misschien niet zo heel goed voor je, maar dat maakt jou niks uit. Je werkt met liefde ieder jaar veel zuurstokken naar binnen.

7. Weegschaal: gummybeertjes

Iemand hoeft jou alleen maar een pak gummybeertjes te geven en je bent al helemaal in de wolken, Weegschaal. Je bent dol op deze snoepjes en vooral op Halloween mogen ze niet ontbreken voor jou. Het klassieke snoepje is namelijk net zo charmant en spontaan als jij bent.

8. Schorpioen: Jumbo Sticks

Je staat bekend om je reputatie als een sensueel en seksueel persoon, Schorpioen. Voor Halloween ga jij dan zeker voor deze sticks. Je kunt genieten van deze bloedrode snoepjes en je vindt ze gewoon in de supermarkt.

9. Boogschutter: Skittles

Optimisme en vreugde laten jouw persoonlijkheid zien, Boogschutter. De vrolijke Skittles zijn dan ook jouw Halloween-snoepje. Elk jaar mogen deze snoepjes dan ook niet ontbreken voor jou.

10. Steenbok: Chuppa Chups

Door jouw vastberadenheid en gedrevenheid kun jij alles bereiken wat je wilt, Steenbok. Daarom is een lolly jouw Halloween-snoepje. Voor jou is het geen probleem om de binnenkant van de lolly te bereiken, want als je iets wilt dan ga je er ook voor.

11. Waterman: Look-O-Look zure matten

Je bent uniek en inventief, Waterman. Het is daarom ook geen verrassing dat je je aangetrokken voelt tot deze zuurzoete smaak. Bovendien heeft het snoep ook verschillende smaken, perfect voor jou om te experimenteren op Halloween.

12. Vissen: Milky Way

Vissen zijn medelevend en warm, daarom ga jij liever voor zachte karamelachtige Milky Way chocolaatjes. Je slaat deze chocolaatjes liever ieder jaar in voor Halloween én zelfs de volgende dag kun jij er nog van genieten.

Reageer op artikel:
Trick or treat? Dit snoep is jouw favoriet voor Halloween (volgens je sterrenbeeld)
Sluiten