Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 31 okt 2020
Leestijd: 4 minuten

Throwback – Dit waren vorig jaar de beste halloweenkostuums van celebrities

Vandaag – 31 oktober – is het weer zover: Halloween. En aangezien 2020 sowieso een horrorjaar is, mogen we er dit jaar extra van genieten. Dit jaar helaas geen halloweenfeestjes, maar daarom extra reden om nog eens naar de beste halloweenkostuums van onze celebrities te kijken.

En dan hebben we het niet over wat we vandaag allemaal gaan zien, maar wat we vorig jaar hebben gezien tijdens Halloween. Toen alles nog – normaal – was.

1. Kylie Jenner als Marilyn Monroe

We weten inmiddels dat Kylie Jenner groot fan is van Halloween. Afgelopen weken zagen we haar al outfits kiezen op haar Instagram Stories en daarom kunnen we niet wachten waar ze vandaag in verschijnt. Even een throwback naar vorig jaar toen ze als Marilyn Monroe verkleed ging.

2. Gigi Hadid als The Mask

Hoewel Gigi Hadid dit jaar hoogstwaarschijnlijk met haar dochtertje en Zayn Malik op de bank zit tijdens Halloween, zag ze er vorig jaar behoorlijk goed uit als The Mask. Tja, wat zullen we zeggen? Gigi Hadid kan alles hebben.

3. Kim Kardashian als Elle Woods uit Legally Blonde

Bij de familie Kardashian-Jenner is Halloween een groot feest. Zo verkleedde Kim Kardashian zich vorig jaar als Elle Woods uit Legally Blonde. Goed gelukt, toch?

4. Bella Hadid als Fred Flinstone uit The Flinstones

Terwijl Gigi Hadid voor The Mask ging, koos zus Bella Hadid voor Fred Flinstone uit The Flinstones. En net als Gigi kan Bella werkelijk alles hebben.

5. Kourtney Kardashian als Dolly Parton

Bij de Kardashian-Jenner familie draait het niet om griezeligheid tijdens Halloween, maar vooral om het verkleden als iconen. Kourtney Kardashian koos vorig jaar Dolly Parton als haar alter-ego.

6. Vanessa Hudgens en Austin Butler als The Nightmare Before Christmas

Vanessa Hudgens en Austin Butler kozen vorig jaar wél voor een griezelig kostuum. Ze gingen verkleed als The Nightmare Before Christmas en dat is aardig goed gelukt.

7. Demi Lovato als Marie Antoinette

Ook Demi Lovato koos voor een iconisch persoon: ze ging verkleed als Marie Antoinette. Ze kan het hebben.

8. Sofia Richie en Scott Disick als Barbie en Ken

Ook bij (voormalig) aanhang van de Kardashian-Jenners draait het om iconische outfits. Scott Disick en zijn ex Sofia Richie kozen voor Barbie en Ken.

9. Khloe Kardashian en True Thompson verkleed als Cruella De Vil en een dalmatiër uit 101 Dalmatiërs

Het houdt niet op bij de Kardashians, zelfs de allerkleinsten doen mee met de iconische halloweenkostuums. De outfits van Khloe Kardashian en True Thompson zijn té schattig.

10. Kylie Jenner als Ariël uit De Kleine Zeemeermin

We blijven bij de Disney-figuren, want ook Kylie Jenner verkleedde zich als een personage uit een Disneyfilm. Ze verscheen als niemand minder dan Ariël uit De Kleine Zeemeermin.

11. Drake als zijn eigen vader

Drake koos voor een icoon dat iets dichter bij hem staat, namelijk zijn eigen vader. Als twee druppels toch?

12. Ciara en Russell Wilson als Beyoncé en Jay-Z

Je kunt er als zangeres natuurlijk ook voor kiezen om verkleed te gaan als een andere zangeres. Ciara en Russell Wilson kozen voor Beyoncé en Jay-Z. Nailed it.

13. Demi Lovato als Clown Pennywise uit It

Demi Lovato liet het niet bij Marie Antoinette, ze koos ook voor Clown Pennywise uit It. Wij zouden bang zijn als we haar tegen het lijf liepen.

14. Ariana Grande verkleed als Janet Tyler uit The Twilight Zone

Ook Ariana kiest liever voor een griezelig kostuum tijdens Halloween. Ze verkleedde zich als Janet Tyler uit The Twilight Zone: Eye of the Beholder. Scary shit.

15. Stormi Webster als Kylie Jenner

We zeiden het al: bij de Kardashian-Jenners doen zelfs de allerkleinsten mee. Stormi Webster werd verkleed als haar eigen moeder Kylie Jenner tijdens het MET-Gala.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Throwback – Dit waren vorig jaar de beste halloweenkostuums van celebrities
Sluiten