Redactie
Redactie Love & Life 15 jun 2019

Psst – met deze tips en tricks geef je hem de beste handjob ooit

Seks is leuk en seks is fijn, maar er is één ding waar het gros van de mannen het over eens is: handjobs kunnen we maar beter aan henzelf over laten. Jammer, want wij vrouwen kunnen het ECHT wel. Met deze negen tips en tricks geef je hem een handjob die hij nooit meer vergeet.

1. Gebruik je mond

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een handjob, maar ook hier kan je tong handig van pas komen. Zoals we allemaal weten zijn zhe balls een bijzonder gevoelige plek. En aangezien ze er zelf met hun mond niet bij kunnen, is het extra leuk als jij het wel doet. Dus, wees niet lui en duik ook voor een handjob onder de lakens.

2. Reflecteer

Nee, je laat je bedpartner naderhand geen reflectieformulier invullen, maar laat hem tijdens de job eerlijk zijn over wat hij ervan vindt. Dit kun je stimuleren door er gewoon naar te vragen. Dit geldt voor alle seksuele handelingen, dus ook voor een handjob. Wil je een stapje verder gaan, kan het helpen voor een spiegel te gaan staan. Zo kunnen jullie allebei goed zien wat je aan het doen bent. Leuk voor hem, handig voor jou.

3. Gebruik een speeltje

Seksspeeltjes zijn echt niet alleen leuk tijdens de seks. Een penisring is ook prima te gebruiken tijdens een handjob. Hij zorgt ervoor dat een erectie langer behouden wordt, waardoor je langer plezier hebt.

4. Gebruik glijmiddel

Waarom gebruik je wel glijmiddel tijdens de seks, maar niet tijdens een handjob? Een beetje glijmiddel kan ervoor zorgen dat het allemaal wat gemakkelijker gaat. Veel mannen vallen over het feit dat vrouwen hun ‘huid te ver naar achteren trekken’ of er ‘te ruw mee omgaan’, maar da’s met deze tip verleden tijd. Daarnaast zijn er verschillende soorten glijmiddel te verkrijgen. Probeer bijvoorbeeld eens een verwarmende of tintelende variant, om het nog spannender te maken.

5. Wees niet te ruw…

Even terugkomend op dat vorige punt: pas op met z’n voorhuid. Het is bijzonder gevoelig daar beneden, dus je lover gaat er niet blij mee zijn als jij als een bezetene aan zijn zaakje begint te sjorren. Gebruik de huid als een soort ‘guideline‘, maar wees er gewoon voorzichtig mee. Een bron vertelt:
“If you pull a guy’s foreskin too far down during an HJ, it can hurt, so I prefer it when a woman begins by grasping my erect penis beneath the head and starts her movements with an upstroke, sliding the foreskin up over my glans then back down to its natural resting place. That feels most comfortable and pleasurable.”

6. …maar ook niet te voorzichtig

Hey, we hebben nooit beweerd dat het makkelijk is. Omdat wij het fijn vinden als een man rustig met onze ‘benedenen’ omgaat tijdens een handjob, wil het niet zeggen dat dat andersom ook zo is. Voorzichtig zijn is één ding, maar hij moet nog wel wat voelen. Zorg er dus voor dat je – zoals hierboven vermeld – niet als een gek tekeergaat, maar wees ook niet bang om ‘m vast te pakken. Het is misschien even zoeken, maar er is een middenweg. Hoe je daar achterkomt? Door het erover te hebben. Hij kan bijvoorbeeld zijn hand over jouw hand leggen en zo aangeven hoe hij het fijn vindt.

7. Geef hem complimentjes

Ook mannen zijn onzeker over hun private parts en vinden jouw approval belangrijk. Door hem een complimentje te geven voordat je van start gaat, zorg je ervoor dat hij iets meer zal ontspannen. Je hoeft hem niet de hemel in te prijzen (mag wel), maar laat hem gewoon weten dat je z’n peen kan waarderen. Daarnaast geeft het jou de tijd om even te bekijken waar je precies mee aan de slag gaat. Win-winsituatie, dus.

8. Blijf. Ervan. Af.

Als het klusje geklaard is en je lover is klaargekomen, blijf dan alsjeblieft van zijn piel af. Dat betekent niet dat je hem als een soort tijdbom los moet laten als hij klaar is, maar bouw het rustig af. Ook bij mannen is het na een orgasme gevoelig daar beneden. En ook hier geldt: vraag wat hij fijn vindt. Geen één man is hetzelfde en iedereen heeft andere voorkeuren. Door het bespreekbaar te maken, houd je het voor jullie allebei leuk.

9. Have fun

Last but not least, heb plezier in wat je doet. Als je je constant zorgen maakt over of hij het wel leuk vindt, heb jij er ook geen drol aan. Oefening baart kunst en niemand kan meteen weten wat een ander leuk vindt. Communicatie is key, zodat jullie het allebei naar je plezier hebben. Enjoy!

Oh en steek je ‘m toch liever in je mond? Dan hebben we hierrr nog allerlei tips en tricks voor de beste blowjob ooit.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Psst – met deze tips en tricks geef je hem de beste handjob ooit
Sluiten