The Handmaid’s Tale-trailer van het tweede seizoen geeft ons kippenvel

Wie The Handmaid’s Tale nog niet kent: zet ‘m op je must watch-lijst. Voor degenen die het wel kennen; de eerste trailer van het tweede seizoen is gisteren gedeeld. En wij vinden ‘m heftig.

Het verhaal

De serie is gebaseerd op het boek, met de gelijknamige titel, van Margaret Atwood. Het verhaal gaat over het leven in de dystopie (denkbeeldige samenleving) van Gilead. Gilead wordt gerund op een militaire en ouderwetse manier. De plek heeft enorm veel last van milieurampen en dalende geboortecijfers.

Offred (gespeeld door Elisabeth Moss) is een van de weinige vruchtbare vrouwen die nog over is. Ze werkt als dienstmeisje in een huishouden waar ze wordt geforceerd om seks te hebben, in een laatste poging om de wereld weer te bevolken. Ze heeft als ultiem doel om haar dochter terug te vinden, die van haar af is genomen. En dat gaat uiteraard niet zonder de nodige horten of stoten.

Op 25 april begint het nieuwe seizoen van The Handmaid’s Tale op Hulu. Plan dus maar een binge-avond in, want dit belooft weer onwijs spannend te worden.

Je kunt The Handmaid’s Tale in Nederland ook op Videoland.com kijken.

Reageer op artikel:
The Handmaid’s Tale-trailer van het tweede seizoen geeft ons kippenvel
Sluiten