Fashion 13 sep 2018 Tessa Ponjee

Deze designertassen voor het najaar koop je hier voor een prikkie

Wat heeft zo ongeveer elke vrouw wel in haar kast hangen? Nou? Juist, een handtas (of duizend). Je hebt vast een simpel model in je kast hangen, maar tassentrends verschillen ook per seizoen. Daarom een lijstje met de leukste handtasjes voor herfst 2018 straight from the catwalk naar jouw kast.

Handtassen herfst 2018

Fashion Week heeft ons ook laten meekijken in de glazen bol en we zijn verrast. We hadden niet verwacht dat we aankomend seizoen met neon gekleurde tasjes, nektasjes en geometrisch gevormde tasjes zouden lopen. Maar toch lijkt het te gebeuren.

De designers hebben alles uit de kast getrokken op gebied van handtassen en de trends zijn duidelijk. Omdat onze portemonneetjes over het algemeen niet zo dik zijn als die van de celebs, hebben we de betaalbare varianten van de designertassen alvast opgezocht.

De nektas 2.0

De nektas is officieel helemaal in. We zochten het afgelopen jaar al hogerop met de fannypack die we om onze schouders droegen, maar nu gaan we een stapje verder. Marc Jabocs en vele andere grote ontwerpers lieten hun modellen over de catwalk paraderen met kleine, charmante nektasjes.

Met deze microtassen heb je altijd je handen vrij. Daarnaast is het een tas en ketting in één.

handtassen herfst

Mango €19,99

handtassen herfst

De neon tas

Terug naar de jaren ’80 met al deze mooie neon gekleurde tasjes. Felgroen, geel en felroze zie je aankomend seizoen overal. Boeien dat het buiten keihard regent. Met deze handtassen blijft jouw humeur in ieder geval goed. Grote merken zoals Prada fleurden de catwalk ermee op.

handtassen herfst

H&M €19
handtassen herfst

Glitters overal

Of je nu naar een feestje gaat of je werk, maakt geen drol uit. Glinsterende tassen zijn volgens de grote modehuizen helemaal de trend voor herfst 2018. Hoe meer glitters, hoe beter. Kijk, dat is nou een trend waar we van houden. Grote ontwerpers zoals Moschino hebben het al even laten zien.

handtassen herfst

Urban Outfitters €19

handtassen herfst

Statement ketting

Je simpele zwarte handtas is niet meer saai dankzij deze trend. Hoe breder de ketting van de tas, hoe beter. Pak het groots aan, zoals bijvoorbeeld Dolce & Gabanna al heeft voorgedaan.

handtassen herfst

ZARA €45,90

handtassen herfst

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Chop chop, glass hair is dé nieuwe haartrend in Hollywood

Elle

Reageer op artikel:
Deze designertassen voor het najaar koop je hier voor een prikkie
Sluiten