Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Home & Interior 29 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Happy shopping! Deze strandlakens geven kleur aan elke zomerdag

Alhoewel de zomer al een poosje in volle gang is, is er momenteel niet veel van te merken. Toch hebben we goede hoop dat de zon en stranddagen snel weer terug keren, en dan kunnen we maar beter meteen goed voorbereid zijn. Een onmisbaar accessoire voor elke strandliefhebber is een kleurrijk en stijlvol strandlaken. Nog op zoek? We hebben onze favorieten verzameld in een heus strandlaken-lijstje.

Here comes the sun! 🌞

De meest kleurrijke strandlakens

Of je nou kiest voor een strandlaken met opvallende prints, palmbomen, exotische vruchten, dierenprints of grafische meesterwerken, dat maakt niet uit: Als het maar voorzien is van een flinke dosis kleur en gemaakt is van een zacht materiaal, dan ben je helemaal klaar om te zonnebaden in stijl.

1. Twee in één

Met streepjes in verschillende kleuren aan beide kanten van dit strandlaken verveelt deze variant nooit. Ook krijgt het extra punten voor haar zachte materiaal en (uiteraard) voor de duurzame productie in Portugal. Doe ons maar een enkeltje daarheen!

€39,99 van Esprit.

Strandlaken van Esprit
Esprit

2. Golven op je handdoek

Met deze geometrische print ben je bij voorbaat al klaar om de zee in te duiken.

€22,50 van Beachwave.

Strandlaken van Beachwave
Wehkamp

3. Oranje groen

Een hammam strandlaken heeft eigenlijk alle voordelen van een normale strandhanddoek, maar dan stukken lichter en compacter om mee te nemen. Ideaal dus.

€59,95 van De Bijenkorf Home.

Hammamdoek de Bijenkorf
De Bijenkorf

4. Tijdloos geval

De Pompom strandhanddoek van Mariskøh is een klassieker die je waarschijnlijk ooit al wel hebt gezien. Dit is er namelijk zo eentje die altijd goed is en blijft. Ideaal van de vele kleuren is dat er altijd wel een overeenkomstige tint is met je strandoutfit. Lekker matchen dus.

€69 van Marsikøh.

Marsikoh strandlaken
Marsikoh

5. Retro feeling

De Simonmiller x Mango samenwerking is er eentje waar we al een poosje erg blij van worden. De samenwerking bestaat niet alleen uit heerlijke kleding en accessoires, maar ook dit retro strandlaken (en hij is nu ook nog eens in de sale).

Van €59,99 voor €29,99 van Mango.

Mango x Simonmiller strandhanddoek
Mango

6. Handdoek van je oma

Oma’s aan de top! Helemaal als het badmode, parasols, strandstoeltjes, hoedjes en strandlakens betreft. Deze bloemen-variant is voorzien van heerlijke franjes en zorgt gegarandeerd voor een gezellig begin van je stranddag.

€16,80 van Asos.

Strandlaken van Asos
Asos

7. Vandaag een tomaatje…

Ook Essentiel Antwerp beschikt over een ultra zachte strandhanddoek om op te liggen of om jezelf in op te rollen na een frisse duik. Wel zorgen dat je jezelf goed insmeert voordat je dezelfde tint aanneemt als het laken.

€65 van Essentiel Antwerp.

Strandhanddoek van Essentiel Antwerp
Essentiel Antwerp

8. Last best

Wil je écht uitpakken met een strandlaken van de meest hoogwaardige kwaliteit? Dan is Tekla het merk waar je in wilt investeren. Dit merk maakt de meest zachte textielen die je ooit zult voelen, in prachtige volle, diepe kleuren. Kost wat meer, maar daar krijg je dan ook wat meer voor terug.

€125 van Tekla.

Tekla via Bijenkorf
De Bijenkorf

Dit haaraccessoire is terug en wil je deze zomer elke dag dragen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.