admin
admin Post 25/01/2018

Je kunt deze zomer op een heuse Harry Potter cruise

Alle grote Harry Potter fans hebben er vast vaak over gedroomd hoe het moet zijn om met de Zweinsteinexpres naar Zweinstein te gaan en daar te mogen leven. De kans dat dit iemand ooit gaat overkomen is helaas niet aanwezig, maar er is nu wel een manier om toch een beetje te kunnen proeven van het leven van Harry Potter.

De Harry Potter cruise

Er worden deze zomer namelijk meerdere cruises georganiseerd die volledig draaien om Harry Potter. Heb jij dus nog geen plannen voor deze zomer en is zon, zee en zuipen niet jouw ding? Dan is dit echt perfect. De cruise duurt een week waarbij je samen met 7 andere passagiers over de Theems vaart en stopt bij een aantal belangrijke plekken uit de Harry Potter films.

Verschillende tussenstops

De cruise start en eindigt in Londen, waarbij je tussendoor een aantal tussenstops maakt bij de volgende punten:

1. Picket Post Close

Het huis van de familie Duffeling.

2. De grote zaal in het Oxford Christ Church College

De grote zaal van Zweinstein is gebaseerd op deze locatie.

3. Virginia Water

De plek waar Harry Scheurbek ontmoette in ‘De gevangene van Azkaban’.

4. Warner Bros Studio Tour in Londen

Hier zie je de props uit de film, kun je verschillende scenes uit de film bezoeken en kun je een glas Boterbier drinken.

Diep in de buidel tasten

De cruise vindt plaats van 5 tot en met 11 augustus en 19 tot en met 25 augustus in Londen. Het enige nadeel is de intens hoge prijs die je hiervoor moet betalen: 4,190 pond per persoon, wat omgerekend neerkomt op 4809,22 euro per persoon. Dat wordt dus helaas nog even flink sparen of je ouders heel lief aankijken, maar dit iets wat je niet wil missen! Zou jij zoveel geld over hebben voor een Harry Potter cruise?

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Je kunt deze zomer op een heuse Harry Potter cruise
Sluiten