Josca
Josca Entertainment 5 jul 2016

Harry Potter-fans, opgelet! Je kunt deze zomer ontbijten in Zweinstein

Warner Bros Studio Tour in Londen organiseert op 21 en 28 augustus een evenement waarbij je eindelijk ook eens zelf in de Grote Zaal kan ontbijten! De gidsen zullen geheel in stijl gekleed zijn, dus wellicht is het een goed idee om je eigen gewaad ook uit de kast te trekken.

Qua eten zullen onze tovenaarshartjes ook niet bepaald teleurgesteld worden, want het buffet bestaat naast klassiekers als mini brioches met gerookte bacon en zelfgemaakte tomatenchutney, verse croissants, worstjes en muffins ook uit zogenaamde ‘Cheeri owls’ en ‘PixiePuffs’.

Verder kun je onder andere de zonsopgang meemaken bij de maquette van het Zweinsteinkasteel en diverse filmsets en rekwisieten bekijken, zoals de normale Studio Tour ook verloopt.

Tickets voor het ontbijt inclusief de toer zijn vanaf morgen (6 juli) verkrijgbaar via de Warner Bros website vanaf elf uur ’s ochtends Nederlandse tijd. Tickets voor kinderen kosten £75 (€88) en volwassenen betalen £95 (€112).

Het kan nooit kwaad om nóg meer kennis op te doen over je favoriete films. Dit zijn 28 feitjes over de Harry Potter films die je nog niet wist:

Reageer op artikel:
Harry Potter-fans, opgelet! Je kunt deze zomer ontbijten in Zweinstein
Sluiten