Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 5 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Het voormalige huis van Harry Potter is te huur op Airbnb dus tijd voor een weekendje weg

Potterheads opgelet want we beginnen deze ochtend wederom met goed nieuws. Het ouderlijke huis van Harry Potter staat te huur op Airbnb. Gaan jij en je vrienden deze kerst een weekendje weg? Stop dan maar met zoeken naar een bestemming want hier wil je naartoe.

Het huis is namelijk alles wat je wil en meer. Tijd om vliegtickets te boeken en alvast een Harry Potter marathon te houden om in de stemming te komen.

Harry Potter huis op Airbnb

Het De Vere House in Lavenham Groot-Britannië staat sinds kort op Airbnb en dat is natuurlijk fantastisch nieuws voor Harry Potter fans. Plof neer op een van de heerlijke banken in het huis en wacht op de uitnodigingsbrief om naar Hogwarts te gaan.

Het huis van Harry

Het pand was voorheen al een bed and breakfast, maar was een periode gesloten. Nu zijn ze weer terug in business en worden hier al je Potter-dromen werkelijkheid. Er zijn al meerdere appartementen op Airbnb die een Harry Potter thema hebben, maar dit huis is toch wel het “gezicht” van de jeugd van Harry.

Het huis dat te zien is in de films, was de woning van James en Lily Potter. Harry woonde hier tijdens zijn eerste levensjaar (dus nee, het is niet het huis van de Dudleys met de kamer onder de trap). De airbnb hosts hebben hun best gedaan om het Harry Potter thema door het hele huis zichtbaar te maken en dat is goed gelukt. BRB, wij gaan even boeken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het voormalige huis van Harry Potter is te huur op Airbnb dus tijd voor een weekendje weg
Sluiten