Harry Potter fans opgelet – Binnenkort komen alle Harry Potter films op tv

Wingardium Leviosa! We beginnen deze dag met fantastisch nieuws voor alle Potterheads. Binnenkort zijn namelijk alle acht Harry Potter films op tv te zien. Wij vertellen je alvast welke avonden je moet blokken in je agenda.

Harry Potter films kijken

Met het treurige weer buiten willen we eigenlijk nog maar één ding: met een dekentje op de bank zitten en films kijken. En net nu we het idee hebben dat we heel Netlix hebben uitgespeeld, komt Net5 met heel goed nieuws. Zij zenden binnenkort namelijk alle acht films van Harry Potter uit.

Met binnenkort bedoelen we héél binnenkort, namelijk al vanaf morgenavond. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel van de filmreeks op de tv-zender. Morgen om 20:30 binnen we met het eerste deel, Harry Potter en de Steen der Wijzen. Vanaf dan is er elke week een nieuw deel te zien op dezelfde tijd. Wij blokken dus komende twee maanden de maandagavonden in onze agenda’s.

Kan je net als wij geen genoeg krijgen van de filmreeks? We hebben vijf magische Harry Potter Airbnb’s verzameld waarin je kan verblijven. Die bekijk je hier.

Glamour

Reageer op artikel:
Harry Potter fans opgelet – Binnenkort komen alle Harry Potter films op tv
Sluiten