Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 13 nov 2018

Een Harry Potter fan heeft zijn naam veranderd naar Lucius Malfoy en WHUT?!

Er zijn Harry Potter fans en er zijn die hard Harry Potter fans. Deze die hard Harry Potter fan is wel van een heel ander level. Komt ‘ie: een fan heeft zijn naam laten veranderen in Lucius Malfoy en dat is nog niet alles. Hij stuurde een brief naar Tom Felton (Draco Malfidus in Harry Potter) met daarin een bizar verzoek.

Tom Felton is de acteur die de briljante rol van Draco Malfoy had en in een interview met Yahoo Movies UK liet hij weten zeer aparte brieven van fans te ontvangen, waaronder het volgende.

Lucios Malfoy uit Harry Potter

Tom Felton was in shock toen hij deze bizarre brief van een fan kreeg, waaruit bleek dat een man legit zijn naam heeft laten veranderen in Lucius Malfoy, de vader van Draco Malfoy. Los daarvan had de fan ook nog de vraag of Tom Felton zijn naam officieel zou willen laten veranderen in Draco Malfoy. Waarom? Dan kon hij legit Draco Malfoy adopteren.

Tom Felton heeft dit bizarre verzoek zonder enige twijfel afgewezen en wij vinden het ook wel een beetje ver gaan. Al moeten we hem wel credits geven voor de keuze, Lucius Malfoy klinkt nog altijd beter dan Albus Perkamentus.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Primark slaat weer toe met deze must have Harry Potter truien

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Een Harry Potter fan heeft zijn naam veranderd naar Lucius Malfoy en WHUT?!
Sluiten