Potterheads opgelet – Volgens Daniel Radcliffe komt er een Harry Potter reboot

Het is alweer acht jaar geleden dat de laatste Harry Potter film in de bioscopen verscheen. Het enige wat we nu nog doen is alle acht de films opnieuw kijken en blijven dromen van Hogwarts. Tot nu, want volgens Harry Potter himself is een reboot onvermijdelijk.

Harry Potter reboot

In een interview met IGN gaf Daniel Radcliffe aan dat hij vast en zeker niet de laatste Harry Potter is die op het scherm verschijnt. Hoe heilig de films nu ook zijn, volgens Daniel gaat de glorie er uiteindelijk wel vanaf. En als dat zover is, dan kunnen wij een Harry Potter reboot verwachten. Of het een film gaat zijn durft Daniel niet te zeggen, een televisieshow is ook goed mogelijk.

“I’m sure there will be some other version of it; I know I’m not the last Harry Potter I’m gonna see in my lifetime – we’ve already got a few more. It will be interesting to see how long those films stay… it feels like there’s a sacredness around them at the moment, but that’ll go, the shine will wear off at some point. It’ll be interesting if they reboot them and just do the films again or do a series; I’m fascinated to watch.” aldus Daniel.

Een nieuwe Harry Potter

Voor ons is er maar één Harry Potter, en dat is Daniel. De Britse acteur gaf in 2016 aan dat hij zich nu vooral richt op het spelen van andere personages, maar dat de deur voor Harry Potter altijd open blijft. Hij weet dat veel mensen hem graag als Harry zien, maar Daniel is er oké mee als iemand anders nu deze legendarische rol gaat vertolken.


Wat voor reboot er zal verschijnen en wie er in de huid van Harry gaat kruipen, dat is nog maar de vraag. Toch hopen wij stiekem dat het weer een magische film is met onze oude vertrouwde Daniel in de hoofdrol.

Een Harry Potter fan heeft zijn naam veranderd naar Lucius Malfoy en WHUT?!

IGN Benelux

Reageer op artikel:
Potterheads opgelet – Volgens Daniel Radcliffe komt er een Harry Potter reboot
Sluiten