Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 27 sep 2018

Holy Potter – Draco Malfidus ziet er met zijn 31 jaar zo uit

Zin om je lekker volwassen of gewoon stokoud te voelen? Besef dan even dat Draco Malfidus uit Harry Potter – oftewel Tom Felton – nu 31 jaar is. Eenendertig! En hij is dus ook nog eens heel goed opgedroogd. Met eigenzinnige kledingstijl en al.

Als je vroeger voor Team Harry was, kon je de witblonde Draco Malfidus destijds niet uitstaan. Je had waarschijnlijk op z’n zachtst gezegd een hekel aan hem. Maar dat is jaren geleden, dus nu kun je vast wel naar een foto van hem kijken zonder haatgevoelens te krijgen.

Draco Malfidus uit Harry Potter toen en nu

Terwijl hij vroeger door het leven ging met spierwit haar en een toverstaf voor zijn rol als Draco Malfidus, heeft Tom Felton zich anno 2018 een natuurlijkere look aangemeten. Zijn geblondeerde haar is donkerblond geworden en op zijn blotebillengezicht prijkt nu een sexy stoppelbaardje.

Maar daar blijft het niet bij, want van zijn tovenaarsimago is niet veel meer over. Zijn cape is inmiddels ingewisseld voor een simpel T-shirt. En spotten we daar nou een tattoo op zijn bovenarm? Af en toe draagt Tom wel een roodbruine bril op z’n neus, maar dat is dan ook het enige wat ons nog aan Harry Potter doet denken.

Wat spookt Tom Felton nu uit?

De acteur werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Draco Maldifus. En als we eerlijk zijn, staat hij nog steeds als de blonde gemenerik in ons geheugen gegrift. Maar dat beeld kunnen we nu bijstellen, want hij nu heeft nog veel meer rollen op zijn naam staan.

Zo speelde hij in 2011 in de film The Planet of The Rise of the Apes, een spin-off van de Rise of the Apes-reeks. Ook speelde hij in de films From the Rough en The Apparition. Hij had ook nog een rol in de dramafilm Belle, waarmee hij hoge ogen gooide.

Het is duidelijk, de acteur heeft meer in zijn mars dan alleen Malfidus zijn. En hij is dus nog hartstikke knap geworden ook. Maar mocht je de kleine Draco Malfidus toch missen, kun je hieronder kijken naar een filmpje waarin hij drie minuten lang lekker sassy is. Wil je zien.

draco malfoy being sassy for 3 minutes straight

hey! this was probably my most requested video EVER!! i’m not going to be uploading a ton this summer since i am going to be traveling a lot. i hope you understand!

Je kunt dit jaar een magische kerst beleven in Zweinstein

Ladbible

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Holy Potter – Draco Malfidus ziet er met zijn 31 jaar zo uit
Sluiten