Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 5 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles brengt zijn nieuwe album uit op Taylor Swifts verjaardag en het internet ontploft

Goedemorgen vrienden en vriendinnen op het internet. Deze week zijn we te weten gekomen dat het nieuwe album van Harry Styles uitgebracht wordt op 13 december. Maar voordat je die datum omcirkelt in je agenda moet je nog iets weten. 13 december is namelijk ook de verjaardag van, jawel, Taylor Swift.

Zoals gewoonlijk is het internet ontploft en speculeren fans massaal over dit toeval. Tenminste, als het toeval is.

Harry Styles’ nieuwe album

Het nieuwe album van Harry genaamd Fine Line, komt dus op 13 december uit. Taylors dertigste verjaardag is ook op 13 december en fans geloven niet dat dit toeval is. Zoals je misschien weet hebben Harry en Taylor in 2013 een tijdje gedate. Er waren talloze foto’s van de zanger en zangeres op de meest romantische locaties en het was popcultuur op haar best.

FINE LINE . THE ALBUM . DEC 13 Photo: Tim Walker

1.2m Likes, 22.2k Comments – @harrystyles on Instagram: “FINE LINE . THE ALBUM . DEC 13 Photo: Tim Walker”

De relaties van Harry en Taylor

De liefde heeft alleen niet lang geduurd en op een gegeven moment gingen de twee ieder hun eigen weg. Harry en Taylor hebben sindsdien allebei verschillende mensen gedate. Taylor zou op dit moment zelfs enorm gelukkig zijn met een andere Britse gast genaamd Joe Alwyn.

Toch vinden fans het verdacht dat Harry uitgerekend deze speciale datum kiest om zijn album op te lanceren. Het is namelijk niet zomaar Taylors verjaardag, maar haar dertigste verjaardag. Een echte mijlpaal dus. Het zou natuurlijk allemaal puur toeval kunnen zijn, maar dat lijkt stug.

Wat betekent dit?

Sommige fans zijn ervan overtuigd dat deze stunt het bewijs is dat de twee samen muziek hebben gemaakt.

Anderen denken juist dat dit betekent dat Harry een (of meerdere) nummers heeft geschreven over de zangeres.

We weten in ieder geval niks zeker, maar het album van Harry komt er in ieder geval aan en dat is al genoeg goed nieuws voor ons.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Harry Styles brengt zijn nieuwe album uit op Taylor Swifts verjaardag en het internet ontploft
Sluiten