Anne Smits
Anne Smits Celebrity 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Haha! Harry Styles doet tijdens zijn show mee aan deze vreemde Australische traditie

Dat Harry Styles regelmatig, of misschien wel altijd, de show steelt met zijn optredens is wel duidelijk. Zo scheurde hij recent nog uit zijn broek recht voor de ogen van zijn fans. Maar deze keer weet Harry zijn fans opnieuw te verbazen, met deze vreemde Australische traditie.

Hij is er niet vies van..

Harry Styles doet tijdens zijn show mee aan deze vreemde Australische traditie

Harry Styles trad gisterenavond op in Perth, Australië, waar hij tijdens zijn optreden een shoey deed. De 29-jarige zanger vulde zijn schoen met drank om het drankje vervolgens zelf uit zijn schoen te drinken. Ondanks dat Harry het zelf een van de meest vieze tradities ooit noemt, weerhield het ‘m niet om aan de traditie mee te doen.

Duur grapje

Nadat hij het drankje uit zijn schoen heeft gedronken, trekt hij zijn Adidas x Gucci schoenen (van € 650…) weer aan. Harry reageert met: “I feel like a different person. I feel ashamed of myself. It feels so personal. Such an intimate moment to be shared with so many people.”

@jessheathau

Harry Styles and the Shoey in Perth #fyp #perth #harrystyles #harry #styles #aus #auslot #lot

♬ original sound – Jessica Heath

Zijn fans reageren

Op de video op TikTok reageren fans met: “oh how I wish I was there last night”, “Put it straight back on like a true hero”, “HES GONNA HAVE SOGGY SOCKS 😭😭“. Het maakt ook eigenlijk niks uit wat voor streken Harry Styles op het podium uithaalt, zijn fans (en ook wij) smelten bij alles wat de 29-jarige artiest tijdens zijn optredens doet.

De shoey en Daniel Ricciardo

De shoey is een tijdje geleden populairder geworden door de Australische F1-coureur Daniel Ricciardo die zijn champagne uit zijn schoen drinkt na een F1-overwinning. Ook andere coureurs zijn niet vies van hun eigen raceschoen en doen regelmatig mee met zijn overwinningstraditie. De shoey is zelfs zo populair dat Ricciardo inmiddels een wijnkaraf heeft uitgebracht in de vorm van een raceschoen. Zo kan ook iedereen thuis een shoey meedoen. Dat klinkt zowel voor de smaak als voor je schoen als een beter alternatief.

Getty Images

Olivia Wilde blikt met emotionele post terug op haar relatie met Harry Styles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.